Prethodna kolumna
Slijedeća kolumna

Dnevnik tate Bena: Jabotke

Piše: Tomislav Benčić
Kaj se čudite naslovu? Nije vam nič jasno? Sad si mislite kaj su to jabotke. Da si ne morate razb

Kaj se čudite naslovu? Nije vam nič jasno? Sad si mislite kaj su to jabotke. Da si ne morate razbijati glavu bum vam rekel. Jabotke su voće. I to ne, bilo kakvo voće. To su vam jagode. Tak ih Gracia zove. Nema veze bile to šumske jagode ili one uzgojene. Iako su joj finije- šumske. Kak dozrijeva i drugo voće probal sam joj i nekaj drugo dati. Višnje definitivno- ne voli. Dal sam joj jednu i pljunula ju je prije nego kaj ju je h usta dela. Trešnje joj se s početka nisu dopadale, ali ih sad tamani skoro ko jagode.

Več neko vrijeme nisam imel problema s onom našom firmom u švapskom vlasništvu prek koje imam Internet i televiziju. Ali, se kaj je lijepo kratko traje. Problemi su opet došli. Ničim izazvani. Prvo sam prije više od mesec dana zatražil da televiziju morem gledeti na dva televizora i da mi daju još jen prijemnik.

Dva, tri dana nakon toga dobil sam doma kovertu s pismom da je se h redu i da buju me kontaktirali u roku od največ 30 dana da se dogovorimo kad i kak buju mi to došli postaviti. Prešlo je več od trideset dana, a od njih ni traga ni glasa. Pa sam prešel tam gde sam to dogovoril. Da pitam kaj je. Normalno, da mi tam nisu znali reči gde je problem, ali su mi obečali da buju to požureli. Još me nišči nije zval.

U međuvremenu, mi je i to kaj imam doma krepalo. Prvo smo skužili da televizija ne dela. Napisal mi je na ekranu da je kanal privremeno nedostupan i da pričekam ili da zmenim kanal. Ali, to je pisalo na svim kanalima. Trebal sam i na zagorje.com deti rezultate utakmica od nedelje, ali ni to nisam mogel, jer mi ni Internet ne dela. A onaj, vebendvolk stik nisam mogel najti. Pa sam onda nazval službu za korisnike. Ali, mi ni oni nisu mogli nič pomoči. Niti oko ovoga kaj mi ne dela, a niti oko ovoga kaj mi još nisu došli postaviti drugi prijemnik. I kaj god da ih pitaš oni ne znaju, nisu sigurni, nisu ovlašteni ili jednostavno ne mogu trenutno na to odgovoriti.

I sad ja takav kakav jesam pak nekaj ne razmem. Nije mi jasno, zakaj se ti koje nazoveš zoveju služba za korisnike? Kad god sam ih nazval nisu mi nič pomogli. Mislim da bi se to trebalo preimenovati u službu za odje… korisnika.

Facebook