HAK stanje na cestama

Stanje i prohodnost cesta

5.8.2020. 19:01

Zbog jakog vjetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar. Pred naplatom Delnice u smjeru Rijeke (A6) kolona je oko 5 km te se prekida promet u tunelu Lučice. Kako bi se izbjegla kolona od 5 km pred naplatom Delnice u smjeru Rijeke savjetujemo vozačima korištenje naplate Ravna Gora gdje nema dužih čekanja te DC3 kroz Gorski Kotar.

Samo za osobna vozila otvoreni su:

-DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;

-Paški most.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te lokalnoj cesti LC Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle ( I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila: motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom. 

Jak vjetar puše i na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Bristovac i vijadukta Božići, te na mostu Rječina, vozi se uz ograničenje brzine.

Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima duž obale, osobito na području Zadra, Šibenika, Trogira, Splita, Stobreča, Podstrane, Omiša, Makarske, Krčkom mostu te na pojedinim graničnim prijelazima.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju prometa.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

-kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja;

-vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h zbog olujnog vjetra između tunela Sv. Rok i vijadukta Božići..

A2 Zagreb-Macelj:

-isključivanje teretnih vozila kod čvora Krapina u smjeru Maclja. 

A3 Bregana-Lipovac:

-do 10. kolovoza 2020. zatvoren je izlazni krak čvora Babina Greda (iz smjera Bregane, u smjeru NP Babina Greda) i ulazni krak istog čvora (iz smjera NP Babina Greda u smjeru Lipovca). Obilazak je preko čvorova Velika Kopanica i Županja;

-kolona teretnih vozila između naplatne postaje BREGANA i čvora BOBOVICA duga je oko 1 km.

A6 Rijeka-Zagreb:

-povećana gustoća prometa između čvorova DELNICE i BOSILJEVO II u oba smjera; 

-kolona vozila kod naplate Delnice je oko 5 km, te se prekida promet u tunelima Lučice i Vršek u smjeru Rijeke. 

Istarski ipsilon:

-u čvoru Rogovići za sav promet zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke;

-u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Pule te ulaz u smjeru Rijeke;

-do 01.09.2020. između čvorova Rogovići i Vranja vozi se uz privremenu regulaciju prometa, zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona. Tijekom građevinskog miniranja kratkotrajno će se obustavljati promet. Za vrijeme radova između čvora Rogovići i čvora Vranja zabranjen je promet izvanrednih prijevoza širih od 3,00m.

-na snazi su sljedeća ograničenja, odnosno zabrane za prolaske izvanrednih prijevoza na autocestama A8 i A9 Istarskog ipsilona: dionica čvor Kanfanar – čvor Medaki (max. širina 2,75 m), dionica čvor Medaki – čvor Kanfanar (max. širina 2,75 m), dionica čvor Rogovići – čvor Ivoli (max. širina 3,00 m), dionica čvor Ivoli – čvor Cerovlje (max. širina 3,00 m), dionica čvor Cerovlje – čvor Lupoglav (max. širina 3,00 m), dionica čvor Lupoglav – čvor Vranja (max. širina 3,00 m).

Državna cesta DC1:

-do 1.9.2020. god do 17:00 sati za sav promet zatvoreno je raskrižje državne ceste DC1 (Ulica Trešnjevka) i državne ceste DC310 (Cvetkovačka ulica) u Jastrebarskom, zbog izgradnje kružnog toka. Promet se preusmjerava obilazno: - smjer Karlovac – Zagreb: državna cesta DC1 (Jastrebarsko) – državna cesta DC310 (Cvetkovačka ulica) - Ulica Matije Gupca -Ulica Augusta Šenoe – Radnička cesta –državna cesta DC1; - smjer Zagreb - Karlovac: državna cesta DC1 (Jastrebarsko) - Ulica kralja Tomislava - Ulica Augusta Šenoe - Ulica Matije Gupca – državna cesta DC310 (Cvetkovačka ulica) - državna cesta DC1;

-do 30.9.2020.god. zbog radova na brzoj cesti Solin-Klis u smjeru Klisa prije tunela Klis Grlo vozi se uz privremenu regulaciju prometa (zatvoren je trak za spora vozila).

Jadranska magistrala (DC8):

-zbog radova zatvorena je između mjesta Baćina i čvora Čeveljuša. Obilazak je DC8-Baćina-Kula-Karamatići-Rogotin-DC8;

Krčki most:

-pojačan promet na DC102 -most Krk između 1. i 4.+810 km u oba smjera. 

Državna cesta DC51 Požega-Nova Gradiška:

-od 6.8.2020.god do 22.8.2020.god svakim radnim danom od 08:00 do 18:00 sati (osim nedjeljom, praznikom i blagdanom) bit će zatvorena za sav promet, zbog radova, državna cesta DC51 na dionici između Brestovca i Nove Gradiške. Obilazak za vozila mase manje od 7,5 tona: Rešetari-Batrina-Pleternica-Požega-Brestovac-Banićevac i obrnuto. Obilazak za vozila mase preko 7,5 tona: Rešetari-Batrina-Pleternica-Kuzmica-Jakšić-Vetovo-Biškupci-Pasikovci-Brestovac-Banićevac i obrnuto.

Naredba o ograničenju prometa na cestama (»Narodne novine«, broj 64/09) je nakon 1. srpnja 2020. godine ponovo na snazi pa su za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona zabrane vikendima te državnim praznicima i blagdanima.

Povodom Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t danas je od 14 do 23 sata.

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).

Granični prijelazi

5.8.2020. 19:01

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Molimo koristiti upute na sljedećim poveznicama:

https://www.koronavirus.hr/preporuke-i-upute-za-prelazak-drzavne-granice/733

https://www.koronavirus.hr/idete-na-put-sve-informacije-na-jednom-mjestu/22

https://www.koronavirus.hr/sto-moram-znati/o-putovanju/preporuke-hzjz-za-prelazak-granice/591

https://www.koronavirus.hr/jednostavniji-i-brzi-prelazak-granice-za-odredjene-drzave/668

GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila.

Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Zbog odluke o ograničenju prometa za teretna vozila u Sloveniji koja je na snazi od 1. lipnja 2019. godine, očekuju se duža čekanja za teretna vozila, osobito na graničnim prijelazima Bregana/Obrežje i Macelj/Gruškovje. Više se može pročitati na internetskim stranicama: https://www.hak.hr/vijest/896/ogranicenje-slo-vozila-2019.

INFORMACIJE MUP-a O ČEKANJIMA NA GRANIČNIM PRIJELAZIMA:

Trajektni promet

5.8.2020. 19:01

U prekidu je brzobrodska linija Ist-Zapuntel-Brgulje-Molat.

Otkazano je putovanje na katamaranskoj liniji 9141 Pula-Zadar-Pula.Zbog restriktivnih mjera uvedenih od strane Republike Italije, a vezanih za putnike koji dolaze iz Crne Gore, ukidaju se putovanja na liniji Bar – Bari s polaskom 4. kolovoza iz Barija te 5. kolovoza iz Bara.

Brzobrodska komercijalna linija Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split, čiji je početak najavljen za 24. srpnja, ukida se za 2020. godinu.

Jadrolinija plovi prema novom redu plovidbe kojeg možete pronaći na linku https://www.jadrolinija.hr/red-plovidbe/lokalne-linije-2020-.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnoj brzobrodskoj liniji Dubrovnik–Korčula–Hvar–Bol-Split do 24. srpnja 2020.

Ukinuta je izvanredna međunarodna teretna linija Zadar-Ancona, a početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar–Ancona odgađa se do daljnjega.

Ograničenja u prometu

5.8.2020. 19:01

Kartografski prikaz radova na cestama

Hrvatski autoklub modernizirao je evidenciju stanja na cestama te su sada radovi i događaji na cestama geolocirani te ih je moguće vidjeti na karti.

Klik na sliku ili gornju poveznicu odvest će vas na kartografski pregled događaja: Ograničenja za teretna vozila-do 01.ožujka 2020. zabrana je prometa teretnim automobilima s priključnim vozilom na ŽC3124 granica Sisačko-moslovačke županije-Voloder-Kutina-Novska (DC47);

-na županijskoj cesti ŽC4030 Orahovica-Kutjevo zabrana je za prometa za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona (osim autobuse) zbog nemogućnosti prometovanja tih vozila u mjestu Orahovica;

-za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je županijska cesta između Gornjeg i Donjeg Stupnika u ulici Sv. Benedikta (ŽC3067), zbog oštećenja trupa i kolnika ceste;

-lokalna cesta LC37069, u mjestu Samarica zbog klizišta i odrona, zatvorena je za sva teretna vozila;

-do kraja sanacije kolnika zabranjuje se promet vozilima čija ukupna masa prelazi 7,5t na lokalnoj cesti LC31109 Dugo Selo-Puhovo-Črnec Dugoselski-ŽC3073;

-do završetka sanacije kolnika za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je ŽC3067 u ulici Sv. Benedikta, zbog znatnog oštećenja trupa i kolnika ceste;

-zbog oštećenja kolnika na LC 31149 kod raskrižja sa ŽC 3299 u smjeru Kušanca te kod raskrižja sa ŽC3117 u smjeru Gradića zabrana je prometa za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7.5. tona;

-zbog oštećenja kolnika zabranjen je promet vozilima ukupne mase veće od 10t na DC505 čv. Bobovica-Bregana- čv. Jankomir-A6-Zagreb-Karlovac i dalje DC505 od Karlovca do Krašića;

-zbog klizišta i odrona zatvara se ŽC3144 Stative-Jaškovo za vozila čija ukupna masa prelazi 8 t. Promet će teći obilazno: DC6, DC1 i DC228.

-zbog klizišta i odrona zatvara se LC34011 na dionici Gorniki-Lović Prekriški, za vozila čija ukupna masa prelazi 2t, vozit će se obilazno ŽC3097.

-zbog klizišta i odrona zatvara se LC 34004 Kašt-Brašljevica za vozila čija ukupna masa prelazi 2t, a promet će se preusmjeriti nerazvrstanim cestama.

-zbog radova na mostu u Gornjem Pokupju za sva vozila iznad 15 tona zatvorena je županijska cesta ŽC3297 Karlovac-Ozalj. Obilazak je mjestima: Ribnik odnosno Draganić.

-do daljnjega zabranjen je promet svim vozilima iznad 6 tona na lokalnoj cesti LC33006 Kolodvorska ulica u Lekeniku u duljini od 650 m.

-nedjeljom od 6 do 22 sata na državnoj cesti DC2 od Varaždina do Dubrave Križovljanske zabranjen je promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 t.

-u gradu Virovitici zabrana je prometa teretnim vozilima čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 t na dijelu državne ceste DC2 od kružnog toka na istoku do zapadne obilaznice na zapadu. Vozila se iz smjera Osijeka sa DC2, ulice Stjepana Radića (kružni tok) preusmjeravaju na Vinkovačku cestu, Vukovarsku ulicu, Bilogorsku ulicu, zapadnu Virovitičku obilaznicu DC5 i ponovno na DC2 u pravcu Korije i obrnuto.

-na lokalnoj cesti LC37101 u mjestu Krivaja zabranjen je promet za sva teretna vozila zbog oštećenja kolnika uslijed klizišta. Ostala vozila prometuju naizmjence, jednim kolničkim trakom uz privremenu prometnu signalizaciju.

-zbog rekonstrukcije mosta Hambarište na D42, izvršeno je ojačanje Perić mosta (most Ljubošina) na D42, te se za Perić most uvodi privremena zabrana prometa za motorna vozila čija ukupna masa prelazi 20t i osovinsko opterećenje prekoračuje 8t. Obilazni smjer na relaciji Vrbovsko-Ogulin za vozila ukupne mase do 15t, biti će lokalnom cestom L58036 (Vrbovsko-Kučaj-Okruglica) u oba smjera. Za vozila na relaciji Vrbovsko-Ogulin teža od 15t obilazni smjer je autocestom A1 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo) i A6 (čvor Bosiljevo-čvor Ogulin) u oba smjera.

-Zbog odluke o ograničenju prometa za teretna vozila u Sloveniji koja je na snazi od 1. lipnja ove godine, očekuju se duža čekanja za teretna vozila, osobito na graničnim prijelazima Bregana/Obrežje i Macelj/Gruškovje. Više se može pročitati na internetskim stranicama: https://www.hak.hr/vijest/896/ogranicenje-slo-vozila-2019.

-Na snagu je stupio novi Pravilnik o ograničavanju uporabe pojedinih javnih cesta za promet teretnih vozila čija najveća dopuštena masa premašuje 7,5 tona (NN 20/2019). Više o Pravilniku možete naći na stranicama Narodnih novina na poveznici https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2019_02_20_426.html. Kartu s javnim cestama objavit ćemo u sklopu HAK-ove Interaktivne karte.

Korisni telefonski brojevi

5.8.2020. 19:01

pomoć na cesti 1987

- iz inozemstva (1) +385 1 1987

- iz inozemstva (2) +385 1 4693 700

stanje na cestama 072 777 777

- iz inozemstva +385 1 464 0800

info za članove 0800 9987

Prognoza prometa za sutra

5.8.2020. 19:01

Prometna prognoza za 6. kolovoza 2020. godine

U većem dijelu zemlje vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima od kiše. Zbog jake bure na cestama pod Velebitom moguće su zabrane prometovanja za pojedine skupine vozila.

Pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama, a zastoji su povremeno mogući na dionicama cesta gdje traju radovi te na prilazima turističkim središtima duž obale.

Zbog pojačanog prometa i kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Zbog jake bure moguće su poteškoće u pomorskom prometu.

Hrvatski autoklub želi vam sretan put i sigurnu vožnju!

PROMETNA PROGNOZA ZA PRODUŽENI VIKEND 31. SRPNJA DO 2. KOLOVOZA 2020.

PROMETNA PROGNOZA

Tijekom predstojećeg vikenda na prelasku iz srpnja u kolovoz na cestama se ponovno očekuju gužve koje smo naviknuli gledati zbog turista koji svoje ljetne mjesece žele provesti na Jadranu.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom i Mađarskom, tijekom jutra već su zabilježena čekanja, a tako će biti i u ostatku dana te osobito sutra, u subotu 01. kolovoza.

Danas, 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima očekujemo gust promet na svim cestovnim pravcima u smjeru mora, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, kao i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

Cijele subote, 1. kolovoza, bit će vrlo gust promet u smjeru juga, ali i unutrašnjosti. Mogući su česti zastoji, zaustavljanja i vrlo gust promet te čekanja na:

• autocestama A1 i A6 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora i pred naplatom Demerje i Lučko na izlasku prema Zagrebu;

• zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvora Jankomir i Buzin u smjeru naplate Lučko uz duža čekanja;

• Istarskom ipsilonu (A8 i A9), u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija;

• graničnim prijelazima sa Slovenijom (Bregana, Macelj, Rupa, Kaštel), Bosnom i Hercegovinom (Metković, Zaton Doli, Klek, Slavonski Brod, Stara Gradiška…), Srbijom (Bajakovo i Tovarnik) i Crnom Gorom (Karasovići);

• duž Jadranske magistrale (DC8) u blizini turističkih središta, te na Krčkom mostu;

• u lukama Zadar i Split, te na pristaništima za sjeverno i srednjodalmatinske otoke.

Na naplati Lučko, na ulasku na autoceste A1/A6, gužve u smjeru mora bit će od 4 do 17 sati, dok na izlasku prema Zagrebu, kolone očekujemo od 10 do 18 sati.

Na naplatnoj postaji Trakošćan (A2 Zagreb-Macelj), tijekom subotnjeg poslijepodneva, očekujemo kolone na izlasku prema graničnom prijelazu Macelj koje mi mogle potrajati do večernjih sati.

U nedjelju, 2. kolovoza od 10 do 18 sati, gužve se očekuju na svim cestovnim pravcima prema unutrašnjosti, poglavito na Lučkom (izlazak s autoceste A1/A6), Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu, kao i na autocestama A2 Zagreb-Macelj (naplata Trakošćan) i A4 Zagreb-Goričan, te na A3 Bregana-Lipovac (naplata Zagreb-istok), a zbog produženog vikenda, mnogi građani RH putovati će upravo u ponedjeljak, 5. kolovoza.

Duža čekanja očekuju se u većini trajektnih pristaništa i luka. Trajekti i katamarani će ploviti prema ljetnom plovidbenom redu, a ukoliko se ukaže potreba, uvodit će se i dodatne linije.

ZABRANA ZA TERETNA VOZILA

Zbog vikenda kao i Dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja (5.kolovoza) zabrana za vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5t bit će:

• u subotu, 1. kolovoza, od 4 do 14 sati,

• u nedjelju, 2. kolovoza od 12 do 23 sata,

• u utorak, 4. kolovoza od 15 do 23 sata i

• u srijedu, 5. kolovoza od 14 do 23 sata.

Zabrana se odnosi na važnije državne ceste: DC8 (Jadranska magistrala), DC9 (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC23 (Žuta Lokva-Senj), ... pa se na tim cestama očekuje i nešto protočnija vožnja.

Zabrane nema na autocestama kao niti na državnoj cesti 1, Ličkoj magistrali. Više o tome može se pročitati na stranici gdje se nalazi Kalendar zabrana za motorna teretna vozila za 2020. godinu.

SAVJETI

Prije svakog putovanja najvažniji preduvjet je dobro planiranje, sve informacije o trenutnom stanju u prometu mogu se naći na HAK-ovim stranicama, na HAK smartphone aplikaciji dostupnoj za sve platforme ili u Informativnom centru HAK-a pozivom na 072 777 777.

Ukoliko ovaj vikend putujete prema moru, predlažemo da birate petak kasne poslijepodnevne ili večernje sate, odnosno subotu poslijepodnevne sate. Za povratak prema unutrašnjosti, najbolje je krenuti u nedjelju prijepodne.

Prognostičari DHMZ-a najavljuju izrazito visoke temperature tijekom predstojećih dana zbog čega će i putovanje biti zahtjevnije, te se povećava mogućnost opasnosti od toplinskog udara. Prvi i najozbiljniji simptom toplinskog udara jest nesvjestica. Ostali simptomi su:

• jaka glavobolja i vrtoglavica;

• nelagoda;

• uznemirenost i smetenost;

• crvena, topla i suha koža;

• ubrzani puls, ubrzano i plitko disanje;

• povišena tjelesna temperatura 40°C;

• poremećaj ili potpuni gubitak svijesti.

Ne zaboravite da je vožnja vrlo naporna i da umara vozača kao svaki drugi rad. Ne toliko fizički koliko psihički. Umor se javlja već nakon dva sata vožnje bez obzira koliko odmorni sjeli za upravljač, pa je zbog toga preporučljivo da odmarati se periodički osobito tijekom dužih putovanja. Ako postanete svjesni umora, ne forsirajte! Zaustavite se i izađite iz vozila, iako je najbolji i najdjelotvorniji način san.

Ne podcjenjujte umor jer je jedan od značajnih čimbenika nastanka prometnih nesreća.

U slučaju da ipak imate problema sa svojim vozilom, naši mehaničari i vozači vučnih službi dežuraju danonoćno, a pozivom na 1987, svaki vozač u nevolji dobit će pomoć na cesti u slučaju kvara vozila.

Sretan i siguran put želi vam Informativni centar Hrvatskog autokluba

5.8.2020. 19:01

 • DUBROVAČKO-NERETVANSKA
  • Dubrovnik-Orašac,D8
   • 19:00-21:30
 • KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAĆKA
  • Hampovica-Šemovci,D43
   • 18:00-21:00
 • VIROVITIČKO-PODRAVSKA
  • Lozan-Stari Gradac,D2
   • 20:00-21:00

izvor:www.hak.hr

Facebook

Zbog jakog vjetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar. Pred naplatom Delnice u smjeru Rijeke (A6) kolona je oko 5 km te se prekida promet u ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program