Prethodni članak
Sljedeći članak

Za potporu za uzgoj zagorskog purana 50 kuna po kljunu

Rok za podnošenje zahtjeva je 23. ožujka


Krapinsko – zagorska županija raspisala je Natječaj za uzgoj zagorskog purana na području Krapinsko-zagorske županije u 2022. godini.

Na natječaj se mogu prijaviti svi poljoprivrednici upisani u Upisnike u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Podružnice Krapinsko-zagorske županije sa sjedištem na području Krapinsko-zagorske županije te vrše proizvodnju primarnih poljoprivrednih proizvoda. Korisnik se mora baviti primarnom proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda. Prihvatljive aktivnosti odnose se na potporu po kljunu novoizvaljanih purića upisanih u JRDŽ.
Visina potpore po kljunu novo izvaljanih purića upisanih u JRDŽ iznosi 50 kuna po kljunu, a maksimalno do 25 tisuća kuna, a za dodjelu potpore po kljunu minimalan broj novoizvaljanih purića upisanih u JRDŽ na poljoprivrednom gospodarstvu mora biti sto kljunova. Iznimno, korisnik koji je certificirani uzgajatelj zagorskog purana i nositelj potvrde o sukladnosti proizvoda sa Specifikacijom proizvoda “Zagorski puran” za prethodnu godinu ima mogućnost ostvariti potporu za najviše tisuću kljunova novoizvaljanih purića upisanih u JRDŽ. Samim time, maksimalna visina potpore koju certificirani uzgajatelj može ostvariti za uzgoj zagorskog purana na području Krapinsko-zagorske županije, temeljem ovog Pravilnika, iznosi 50.000 kuna.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu teče od dana objave natječaja i traje do 23. ožujka 2022. godine. Svi detalji mogu se naći na web stranici Krapinsko – zagorske županije.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program