Prethodni članak
Sljedeći članak

Traže se volonteri za instrukcije osnovnoškolcima i srednjoškolcima

jeca su učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole i od prvog do četvrtog razreda srednje škole


Lokalni volonterski centar „Orkas“ traži volontere za pomoć u učenju za školsku godinu 2021./2022.

Volonteri će pružiti pomoć u učenju (instrukcije) djeci iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji koja pohađaju Osnovnu školu Oroslavje i Srednju školu Oroslavje. Djeca su učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole i od prvog do četvrtog razreda srednje škole, a predmeti iz kojih će se održavati instrukcije ovisiti će o trenutnim potrebama učenika. Volontira se jednom u tjedan dana ili jednom u dva tjedna, u trajanju od 1,5 sati ili 2 sata po susretu (detalji se dogovaraju u skladu s mogućnostima volontera i prema potrebama djeteta). Pomoć u učenju održavati će se u Udruzi mladih Feniks Oroslavje (Andrije Gredičaka 12/A – drugi kat Oro tržnice). Potrebno znanje/profil volontera/ke: vrlo dobri ili odlični učenici srednje škole, studenti, visokoobrazovane osobe, afinitet za rad s djecom, strpljenje za rad s djecom kojoj je potrebna pomoć u učenju.

Potrebno je troje volontera/volonterki. Prijave se šalju na e-mail adresu [email protected] ili putem web stranicehttps://feniks-oroslavje.hr/feniks/volonteri/do 5. rujna 2021. godine.

Svaki volonter/ka će za volontiranje dobiti volontersku knjižicu ukoliko ju ne posjeduje, upis odrađenih volonterskih poslova i sati u volontersku knjižicu, volonterski ugovor, mogućnost izdavanja Potvrde o kompetencijama stečenim volontiranjem te pomoć i savjet stručnih osoba koje će volonterima biti podrška kroz vrijeme volontiranja.

Projekt „Lokalni volonterski centra Orkas“ provodi Udruga mladih Feniks u partnerstvu s Krapinsko  - zagorskom županijom, Gradom Oroslavjem, Općinom Stubičke Toplice, Općinom Jakovlje, Osnovnom školom Oroslavje, Srednjom školom Oroslavje i Centrom za socijalnu skrb Donja Stubica, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Još članaka iz "Županija"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program