Prethodni članak
Sljedeći članak

Sretan Božić želi vam Zagorje.com! Ovo je naša Božićna poruka čitateljima


Blagdan Božića, kao svetkovinu rođenja Isusa Krista, kršćani diljem svijeta koji su prihvatili gregorijanski kalendar, obilježavaju 25. prosinca.

No, Božić odavno nije blagdan kojem se vesele i kojeg proslavljaju samo vjernici.

Radost Božića i svo slavlje koje uz njega ide i iz njega proizlazi, blisko je većini građana, tako da je čitavo Božićno vrijeme jedan uistinu poseban period u godini za gotovo sve ljude.

Tim više što, eto, Božić dolazi uz sam kraj godine, tako da, i vjernici, ali i svi ostali, vide u ovom blagdanskom periodu priliku za novi početak, za nove prilike, za nove promjene.

Stoga vas sve skupa ovim putem želimo potaknuti da i vi pronađete u ovo blagdansko vrijeme inspiraciju i snagu da počnete mijenjati i poboljšavati sve ono što smatrate da treba, kako kod sebe, tako i u svom okruženju, odnosno, u svijetu oko sebe.

Dakako, isto ćemo učiniti i mi, ulažući još više truda da budemo što kvalitetniji te da vam pravovremeno donosimo još više najnovijih informacija iz Zagorja, Hrvatske i Svijeta, izvještaje s mnogih događaja, da vam predstavljamo brojne Zagorce i njihove uspjehe, ali i da ukazujemo na propuste pojedinih institucija i pojedinaca, kako bi ih pokušali ispraviti.

Uostalom, kao najposjećenijem i najčitanijem regionalnom portalu u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, to nam je ne samo zadatak, već i dužnost te obaveza.

Sukladno tome, iskoristit ćemo ovu prigodu da vam najavimo kako uskoro slijedi i vizualni redizajn te modernizacija našeg portala, koji je, podsjetimo, pokrenut još davne 1996. godine, kada se Internetom u Zagorju služila tek šačica ljudi te smo tako bili jedan od prvih informativnih portala u Hrvatskoj, a tih devedestih godina prošlog stoljeća nagrađeni smo i kao najbolji informativni portal u čitavoj RH.

Na kraju, svima vam skupa želimo blagoslovljen, miran i radostan blagdan Božića, uz obilje zdravlja, ljubavi i pozitivnih misli.

Redakcija portala Zagorje.com!

Još članaka iz "Županija"

Facebook