Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Proslavljen Dan općine Tuhelj! Ovi ljudi su dobili općinska priznanja


Župan Željko Kolar u svojstvu izaslanika predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića sudjelovao je na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Tuhelj, koja je održana u subotu, 12. kolovoza 2023. u sportskoj dvorani Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Robert Romić, dok je načelnik Mladen Hercigonja govorio o projektima i aktivnostima provedenima u proteklih godinu dana.

Okupljenima su se obratili gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek i župan slovenske Občine Dolenjske Toplice, s kojom je Općina Tuhelj potpisala Povelju o suradnji i prijateljstvu.

Na svečanosti su dodijeljena i priznanja Općine Tuhelj koja su primili Božo Lončarić, Filip Haramina, Zoran Tkalčić i Josip Petrinec. Plakete su uručene Augustinu Knežiću, Petru Hercegu, Društvu vinogradara, vinara i prijatelja dobrog vina “Trs Tuhelj”, Termama Tuhelj, Udruzi umirovljenika Općine Tuhelj te Kuburaškoj udruzi Gromovi Zagorja, dok su Grb Općine Tuhelj primili DVD Tuhelj i KUD Naša lipa Tuhelj. Također, nagrađeni su najbolji učenici i studenti s područja Tuhlja, kojima je tom prilikom uručena novčana nagrada. Za postignuti uspjeh u osnovnoškolskom obrazovanju nagrađena je Mihaela Medvedec, a za uspjeh u srednjoškolskom obrazovanju nagradu su dobili Gita Šurina, Anja Petrinec i Filip Pavlinić. Najbolja studentica nakon završenog preddiplomskog studija je Dora Matečić, a najbolje nakon završenog diplomskog studija jesu Sandra Hercigonja i Sofija Iveković.

.

.

.

.

Još članaka iz "Županija"

Facebook