Prethodni članak
Sljedeći članak

PROJEKT STUBAKI: Zbog krivo popunjene tablice, ostali bez EU novca


Fotografija: Gardaland/Facebook - Ilustrativnog je karaktera i nema nikakve veze s projektom Zabavnog parka u Stubičkim Toplicama

Danas se u Krapini održava sjednica Županijske skupštine, koja je počela Aktualnim satom.

Jedno od vijećničkih pitanja na Aktualnom satu bilo je ono Ane Kruhak (HDZ), koju je zanimalo je jesu li poznati rezultati natječaja Ministarstva turizma za projekt Zabavnog parka tvrtke Stubaki d.o.o. čiji je Županija suvlasnik te hoće li se, ako tvrtka nije ostvarila pravo na sufinanciranje projekta, ipak ići u realizaciju.


Župan Željko Kolar rekao je da je isto pitanje postavio gradonačelnik Krapine na prošloj sjednici te da je odgovor dostavljen u pisanom obliku. - U međuvremnu je tvrtka Stubaki d.o.o. dobila negativan odgovor na natječaju, da su nešto krivo izračunali u nekoj tablici. Sastavili smo žalbu i sukladno roku koji je bio na raspolaganju, još uvijek nismo dobili odgovor na žalbu. Prema onome što je planirano, investicija bi trebala ići bez obzira na to da li prošli ili ne na natječaju, no sigurno je da će onda dinamika biti malo drugačija. Kada dobijemo odgovor od ministarstva, uizmam si slobodu da pisano odgovorimo na vaše pitanje i pošaljemo svim vijećnicima kako bi imali pravu informaciju iz prve ruke – odgovorio je župan.

Još članaka iz "Županija"

Facebook