Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se za novi saziv Županijskog savjeta mladih


Kandidature za novi saziv Županijskog savjeta mladih mogu se podnijeti do srijede, 3. veljače i to osobno u Krapinsko-zagorsku županiju, elektroničkom poštom na [email protected], a zaključno s tim datumom mogu se predati i na poštansku dostavu. Županijski savjet mladih je savjetodavno tijelo Krapinsko-zagorske županije koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Županije. Budući da se mandat četvrtog saziva Savjeta mladih bliži kraju, Županijska skupština je na svojoj 24. sjednici donijela zaključak o objavi Javnog poziva za isticanje kandidatura za izbor članova novog saziva Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije.

U obzir dolaze osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih petnaest i navršenih trideset godina života, s prebivalištem ili boravištem na području Krapinsko-zagorske županije. Pravo predlaganja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 50 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Županije.

Županijska skupština će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati 11 članova i 11 zamjenika članova koji će činiti peti saziv Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije.

Ostale informacije i obrasce potrebne za prijavu pronađite na web stranici Krapinsko-zagorske županije: http://www.kzz.hr/javni-poziv-zupanijski-savjet-mladih-2021

Više o radu Županijskog savjeta mladih pronađite na http://mladi.kzz.hr/o-nama

Još članaka iz "Županija"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program