Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Kraljevec na Sutli dodijelit će 7 učeničkih i 3 studentske stipendije

Općina Kraljevec na Sutli raspisala je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku godinu 2019./2020.


Općina Kraljevec na Sutli raspisala je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku godinu 2019./2020. Dodijelit će se sedam učeničkih stipendija visini od 300 kuna mjesečno te tri studentske stipendije od 400 kuna mjesečno. Pravo na stipendije imaju učenici i studenti koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Općine Kraljevec na Sutli, odnosno oni koji nemaju odobrenu stipendiju ili kredit po drugoj osnovni. Kriteriji za dodjelu stipendija su opći uspjeh u prethodnoj školskoj ili akademskoj godini te ostvaren broj ECTS bodova u  prethodnoj akademskoj godini za studente narednih godina studija ( za studente prve godine u obzir se uzima uspjeh tijekom srednjoškolskog obrazovanja), sudjelovanje na natjecanjima, znanstvenim ili znanstveno – stručnim skupovima,  osvojene  nagrade, postignuti rezultati, objavljeni radovi te posebne okolnosti regulirane Pravilnikom o stipendiranju učenika i studenata.

Podnositelji zahtjeva dužni su priložiti životopis podnositelja zahtjeva,  uvjerenje o prebivalištu učenika ili studenta koji se javlja na natječaj, . domovnica učenika ili studenta koji se javlja na natječaj (preslika), potvrda obrazovne ustanove o upisu na redovno školovanje, svjedodžba (preslika) prethodnog razreda, a studenti ovjerenu potvrdu obrazovne ustanove o ostvarenom prosjeku ocjena i ostvarenom broju ECTS bodova za  prethodnu godinu studija (2018./2019.), izjava o članovima zajedničkog domaćinstva, izjava da prijavitelj ne prima stipendiju po drugoj osnovi, potvrdu, odnosno uvjerenje o primanjima članova domaćinstva koju su u radnom odnosu(prosjek zadnja 3 mjeseca) ili potvrda Zavoda za zapošljavanje (ukoliko je netko od članova nezaposlen) ili potvrda Centra za socijalnu skrb o ostvarivanju prava (ukoliko ostvaruje neko pravo sukladno Zakonu o socijalnoj skrbi) ili potvrdu  Porezne uprave o visini dohotka za članove domaćinstva te ostala dokumentacija koja je nužna za uredno provođenje postupka za dodjelu stipendije. Zahtjev za dodjelu stipendije podnosi se na propisanom obrascu koji se može podignuti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kraljevec na Sutli, Kraljevec na Sutli 132, 49294 Kraljevec na Sutli ili preuzeti na Internet stranicama Općine Kraljevec na Sutli kao i potrebne izjave koje se prilažu uz predmetni zahtjev. Rok za podnošenje zahtjeva je do 13. studenog 2019. godine, a dostavlja se na adresu: Općina Kraljevec na Sutli, Povjerenstvo za dodjelu stipendija, Kraljevec na Sutli 132, 49294 Kraljevec na Sutli, s naznakom: "NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA".

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima. Zbog jakog vjetra na dionici Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp priko...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program