Prethodni članak
Sljedeći članak

Načelnik općine Tuhelj mještanima predstavio zakonske novine i prijedlog Proračuna za 2020. godinu

Održana je Javna tribina o Proračunu Općine Tuhelj za 2020. godinu


Sa ciljem povećanja transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od temeljnih dokumenata Općine, Općina Tuhelj je jučer organizirala Javnu tribinu na kojoj je predstavljen prijedlog Proračuna Općine za 2020. godinu s projekcijama za 2021. i 2022. godinu. Načelnik Općine, Mladen Hercigonja uvodno je prisutnima predstavio zakonske novine i prijedlog Proračuna za narednu godinu uz obrazloženje ukupno planiranih prihoda i rashoda te kapitalnih projekata koji se planiraju provesti, dok je detaljniji uvid u pojedine stavke proračuna predstavio pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela.

– U planu proračuna naše Općine za 2020. godinu planirani su ukupni prihodi i primici od 11.991.391,49 kn te rashodi i izdaci u istom iznosu, što znači da je proračun uravnotežen i isto tako možemo reći da je proračun za 2020. godinu realan, ostvariv, socijalno osjetljiv i razvojan. Valja napomenuti da je provedeno i savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja predmetnog dokumenta od 6. studenoga do 6. prosinaca ove godine na koje nije dostavljeno ni jedno očitovanje.

Organizacija javne tribine planirana je i među aktivnostima Lokalnog programa za mlade.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Uz povoljne vremen...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program