Prethodni članak
Sljedeći članak

Na snagu stupila nova Odluka o socijalnoj skrbi Općine Bedekovčina

Odluka je objavljena na mrežnim stranicama Općine, www.bedekovcina.hr.


Općina Bedekovčina priopćila je kako je na snagu stupila nova općinska Odluka o socijalnoj skrbi. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Sukladno novoj Odluci, socijalna prava predškolske i školske djece uključuju prava na besplatno ili umanjeno plaćanje troškova boravka u dječjim jaslicama i vrtiću, na financiranje troškova prijevoza djece rane i predškolske dobi s teškoćama u razvoju, pravo učenika srednjih škola i studenata na stipendiju, pravo na sufinanciranje troškova prijevoza te prava učenika osnovnih škola na besplatnu školsku kuhinju, financiranje troškova ljetovanja, sufinanciranje troškova prijevoza, sufinanciranje nabave radnih bilježnica i radnog materijala, sufinanciranje produženog boravka te pravo na sufinanciranje škole plivanja.

Socijalna prava ostalih građana uključuju pomoć za podmirenje troškova stanovanja, naknadu za trošak ogrjeva, jednokratnu naknadu, naknadu za trošak dostave toplih obroka, podmirivanje pogrebnih troškova, pravo na pomoć za novorođeno i posvojeno dijete, pravo umirovljenika na poklon bon povodom božićnih blagdana te pravo obitelji s četvero i više maloljetne djece na poklon paket povodom uskrsnih blagdana.

O pravima i oblicima pomoći te uvjetima, načinu i postupku za ostvarivanje prava i pomoći možete se informirati putem nove Odluke o socijalnoj skrbi koja je objavljena na mrežnim stranicama Općine, www.bedekovcina.hr  ili u Jedinstvenom upravnom odjelu na broj telefona 049/213-963 te putem maila na [email protected]".

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Predmet na kolniku na autocesti A1 na 7+000 km između čvora DONJA ZDENČINA i naplatne postaje DEMERJE u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez. Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program