Prethodni članak
Sljedeći članak

Ministar Bačić stiže u Zagorje. Obići će gradilišta i dvije uspješne zagorske tvrtke


Foto: Arhiva Zagorje.com/Ilustracija

Potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine g. Branko Bačić boravit će u službenom posjetu Krapinsko – zagorskoj županiji u ponedjeljak 25. rujna 2023. godine, priopćili su iz Ministarstva.

Kako su najavili, ministar Bačić najprije će se ujutro u 9 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Krapini sastati sa županom Kolarom, načelnicima i gradonačelnicima s područja Krapinsko – zagorske županije, a teme sastanka bit će predstavljanje novog prijedloga Programa ublažavanja posljedica klizišta u RH i obnova od potresa na području Krapinsko – zagorske županije, s time da će se posebno razgovarati o obnovi privatnih zgrada i kuća, a posebno o obnovi koja je financirana sredstvima Fonda solidarnosti EU.

Nakon sastanka i izjava za medije, predviđen je obilazak zagorskih tvrtki koje grade mobilne kuće za Ministarstvo, Jedinstvo Krapina d.o.o. u Mihaljekovom Jarku i tvrtke ALU forma u Velikoj Vesi.

Nakon podneva, ministar će, kako je najavljeno, običi i gradilišta izgradnje dviju zamjenskih obiteljskih kuća u Slanom potoku kod Gornje Stubice.

Još članaka iz "Županija"

Facebook