Prethodni članak
Sljedeći članak

KZŽ raspisala natječaj za dodjelu financijskih potpora programa i projekata udruga

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 600 000 kuna


Krapinsko-zagorska županija poziva udruge da se u skladu  prijave za dodjelu financijske potpore za su/financiranje programa i projekata u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 600 000 kuna. Maksimalni odobreni iznos iznosi najviše 30 000 kuna. Rok za podnošenje programa i projekata započinje 24. siječnja 2020. godine, a završava 24. veljače 2020. godine.Programa i projekti dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije (www.kzz.hr).

- Natječaj sufinancira projekte  i programe u tri prioritetna područja. To su područje zdravstva i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudska prava, demokratizacija i razvoj civilnog društva. Pozivamo sve udruge s područja Krapinsko-zagorske županije koje imaju programe odnosno projekte u ovim područjima, koje unaprjeđuju svijest o važnosti i odgovornosti za održavanje zdravlja te koje u projektima imaju preventivne aktivnosti ili zaštitu oboljelih od određenih bolesti, koje u svojim projektima i programima imaju skrb za populaciju djece i mladih, koje unapređuju njihov položaj svojim aktivnostima te koji skrbe o ranjivim skupinama, udruge koje u svojim projektima imaju u projektima i programima aktivnosti koje se vežu za poštivanje, unapređenje ljudska prava pozivamo da se prijave na natječaj – rekla je zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek napomenuvši da udruga može prijaviti samo jedan program ili jedan project, ali da može biti partner na više programa ili projekata drugih prijavljenih u natječaju. – Prednost u financiranju imat će udruge koje u svojim projektima i programima predviđaju zapošljavanje novih osoba, uključuju u svoje aktivnosti partnerstvo s ostalim organizacijama civilnog društva, potiču rad volontera u svojim projektima i programima, koje se sufinanciraju i iz nekih drugih izvora, a ne samo iz Krapinsko-zagorske županije, koje jasno definiraju horizontalne teme odnosno jednake mogućnosti i uključivanja svih ranjivih skupina i koje doprinose aktivno ostvarenju strateških dokumenata Krapinsko-zagorske županije koja su pobrojana u natječajnoj dokumentaciji – rekla je Petek, a napomenula je da se obrasci i poziv nalaze na internetskoj stranici Krapinsko-zagorske županije, sva pitanja vezana za natječaj mogu se postaviti elektronskom poštom do 10. Veljače, a odgovori će biti objavljeni do 14. veljače. Za sve one koji bi željeli prisustvovati na radionici na kojoj će biti pojašnjen cijeli postupak prijave i vrednovanja projekata informativna radionica za potencijalne prijavitelje biti održana u utorak, 4. veljače 2020. godine u Zaboku, Zelena dvorana, Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije, Trg Svete Jelene 6, s početkom u 18.00 sati.

Dokumentaciju na Natječaj treba poslati u papirnatom i elektroničkom obliku na mediju za pohranu podataka.Prijava se šalje putem pošte, kurirske službe ili osobnom predajom u pisarnicu Krapinsko-zagorske županije na sljedeću adresu:

Krapinsko – zagorska županija

Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade

Magistratska 1

49000 Krapina

Postupak zaprimanja, otvaranja i pregleda dostavljenih prijava, procjene prijava, dostava dodatne dokumentacije, ugovaranje, donošenje odluke o dodjeli financijskih sredstava, podnošenje prigovora, postupanje s dokumentacijom detaljno su opisani u Uputama za prijavitelje.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Zbog olujnog vjetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (DC3). Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program