Prethodni članak
Sljedeći članak

Krećete u poduzetništvo i potreban vam je poslovni prostor? Prijavite se za stanara Poslovno – tehnološkog inkubatora


Objavljen je javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora/inkubacijskih prostora Poslovno-tehnološkog inkubatora KZŽ, prostori u Krapini, Bobovje 52g.

Ako krećete u poduzetništvo i potreban vam je poslovni prostor, prijavite se i postanite stanar poslovnih prostora u Poslovno-tehnološkom inkubatoru KZŽ.

Poduzetnički centar raspisao je 12. srpnja 2022. godine Javni natječaj za davanje u zakup poslovnih/inkubacijskih prostora Poslovno-tehnološkog inkubatora, prostora u Krapini, Bobovje 52g.

Dva prostora, proizvodne djelatnosti različite kvadrature, daju se u zakup poduzetnicima početnicima ili poduzetnicima inovatorima. Krapinsko-zagorska županija subvencionira najam prostora putem programa potpore male vrijednosti na tri godine korištenja poslovnog prostora – u prvoj godini 75%, u drugoj godini 50% i u trećoj 25%. Poslovni prostori mogu se koristiti do pet godina.

Više na linku:

https://inkubator-kzz.hr/javni-natjecaj-za-davanje-u-zakup-poslovnih-prostora-inkubacijskih-prostora-u-objektu-poslovno-tehnoloskog-inkubatora-krapinsko-zagorske-zupanije-prostori-u-krapini/

Još članaka iz "Županija"

Facebook