Prethodni članak
Sljedeći članak

KORONA U ZAGORJU: Osam novopozitivnih osoba, pacijenata na liječenju u bolnici nema

Priopćenje Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije - 3. lipnja


Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 8 novih osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima 2 testirane PCR testom i 6 brzim antigenskim testom. Oporavile su se 2 osobe. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko - zagorske županije iznosi  136. Broj novooboljelih u proteklih 7 dana na 100.000 stanovnika iznosi 41, dok je prije tjedan dana bio 84.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nema pozitivnih osoba na SARS CoV-2.  Dnevni prosjek hospitaliziranih COVID pozitivnih osoba u našim bolnicama je u prošlom tjednu bio 3, dok ih je prije tjedan dana prosječno bilo 6.

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno su 3 pozitivna djelatnika, od kojih 2 zdravstvena. Prošli je tjedan bilo 5 pozitivnih djelatnika, od kojih 3 zdravstvena. U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja ni ovaj tjedan nema pozitivnih ni korisnika ni djelatnika.

U školama na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih pozitivnih ni učenika ni djelatnika.

Na području Krapinsko-zagorske županije trenutno se nalaze 153 raseljene osobe iz Ukrajine. Smještene su u privatnom smještaju.

Još članaka iz "Županija"

Facebook