Prethodni članak
Sljedeći članak

Konstituirano devet od deset vijeća mjesnih odbora grada Pregrade

S obzirom da članovi Vijeća MO Bušin nisu izabrali predsjednika te Vijeće nije konstituirano, nova konstituirajuća sjednica bit će zakazana u roku od 30 dana


U Gradskoj vijećnici grada Pregrade održane su konstituirajuće sjednice Vijeća mjesnih odbora. Ukupno je konstituirano devet od deset Vijeća mjesnih odbora Grada Pregrade. S obzirom da članovi Vijeća MO Bušin nisu izabrali predsjednika te Vijeće nije konstituirano, nova konstituirajuća sjednica bit će zakazana u roku od 30 dana, sukladno Poslovniku o radu Vijeća mjesnog odbora. Gradonačelnik Marko Vešligaj podnio je Izvješće o provedenim izborima i verifikaciji mandata članova Vijeća mjesnog odbora, a također su u skladu s dnevnim redom konstituirajućih sjednica utvrđeni članovi Vijeća mjesnog odbora koji su predsjedavali sjednicom do izbora predsjednika, potom su izabrani predsjednici i potpredsjednici pojedinih mjesnih odbora te su novoizabrani članovi vijeća položili svečanu prisegu.

Ujedno je donesen i usvojen Poslovnik o radu i Pravila mjesnog odbora Izabrani predsjednici vijeća mjesnih odbora su sljedeći: u MO Benkovo predsjednica je Jasna Vnuk, u Cigrovcu Zdravko Vrbanc, u Gorjakovu Davorka Filipčić, u Kostelu Milan Flegar, u Plemenščini Davor Gorupić, u MO Pregrada Davor Špiljak, u Sopotu Branko Špoljar, u Stipernici Branko Petek i u Vinagori je za predsjednika izabran Ivan Čep.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb do 06:00 sati ujutro, zbog pregleda tunela, prekinut je promet od čvora Delnice do čvora Oštrovica u smjeru Rijeke. Obilazak je starom cestom (DC3). U smjeru Zagreba vozi se nesmetano. Kroz tunel Učka do 05:0...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program