Prethodni članak
Sljedeći članak

Bespovratna sredstva za energetsku obnovu zgrade Općine Zlatar Bistrica

Ukupna vrijednost investicije procijenjena je na iznos od 2.031.079,97 kuna, a ukupno je za ovaj projekt dobiveno 1,713.026,99 kuna bespovratnih sredstava


Temeljem Javnog poziva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, za EU projekt „Energetska obnova zgrade javne namjene – Zgrada općine Zlatar Bistrica, Općini je odobreno dodatnih 477.079,48 kuna bespovratnih sredstava Odlukom o sufinanciranju projekta od 4. rujna.

Općina Zlatar Bistrica je 2018. godine putem portala e-fondovi prijavila projekt energetske obnove općinske zgrade na natječaj ”Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora” koji se financira iz bespovratnih sredstava Europske unije putem Europskog fonda za regionalni razvoj te je odobreno 1.235.947,51 kuna bespovratnih sredstava za realizaciju ovog projekta.

Preostali dio sredstava osiguran je odobrenim bespovratnim sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije kojim Ministarstvo sufinancira provedbu projekata EU na regionalnoj i lokalnoj razini, a financijska konstrukcija će se zatvoriti sredstvima proračuna Općine. Ukupna vrijednost investicije procijenjena je na iznos od 2.031.079,97 kuna, a ukupno je za ovaj projekat dobiveno 1.713.026,99 kuna bespovratnih sredstava. Cilj projekta je izrada fasade i krovišta, izmjena stolarije, zamjena postojećeg sistema grijanja visokoučinkovitim, zamjena unutarnje rasvjete, zamjena postojećeg sustava potrošnje vode, postizanje 50% uštede te prijelaz iz energetskog razreda D u razred A.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici, dijelu Dalmacije i Slavonije, a ima je i na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i čvora Skradin, A3 Bregana-Lipovac između Velike Kopanice i Lipovca te A6 Rijeka-Zagreb između tun...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program