Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarska božićnica nastavljena je programom ‘Blagdan je dječji osmijeh’

Predstava za djecu, mali adventski sajam i paljenje druge adventske svijeće


Predstavom za djecu 'Vještica Zločkoslava i Djed Mraz', odnosno programom 'Blagdan je dječji osmijeh' u Parku hrvatske mladeži, danas je nastavljen program Zlatarske božićnice. Tu je i nezaobilazna kućica sv. Nikole i mali adventski sajam. U 17 sati će u belečkoj će crkvi, a u 18 u zlatarskoj, biti zapaljena druga adventska svijeća.

Uz pomoć Grada, 6. će prosinca Sv. Nikola darivati polaznike dječjeg vrtića, čuvaonice, predškole i učenike nižih razreda osnovnih škola, a 8. prosinca u 18. 30 sati u Crkvi UBDM u Zlataru na redu je koncert Usuret Božiću 'One – tri soprana' – Ana Zebić Kostel, Mima Karaula i Mia Domaćina Topalušić uz klavirsku pratnju Marija Čopora.
Subota 11. prosinca u Parku donosi program 'Srca mlada vesele se', a uz advenstki sajam, nastupit će Zbor Majke Božje Snježne Belec, KUD Belec i Belečke mažoretkinje, te već uobičajeno, u 17 odnosno 18 sati slijedi paljenje adventske svijeće u belečkoj i zlatarskoj crkvi.

'Vrijeme radosti i mira' naziv je programa u subotu 18. prosinca. Od 16 sati program će u zlatarskom Parku hrvatske mladeži održati Župa Zlatar, u 17.45 OŠ Ante Kovačića Zlatar, 18.30 KPD Zlatarjeve i gosti, a u 20 sati slijedi koncert Begina. Tu će biti i nezaobilazni Djed Božićnjak i Moto Mrazevi na zlatarskim ulicama. Četvrta adventska svijeća bit će u 17 sati zapaljena u belečkoj, a u 18 sati u zlatarskoj crkvi, dok u 18.30 u Galeriji izvorne umjetnosti Zlatar slijedi otvorenje izlo be radova članova Udruge Zlatarska paleta pod nazivom Zlatarska božićnica.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook