Prethodni članak
Sljedeći članak

Uzgajivači, sudjelujte na županijskoj izložbi stoke i konja u Zlataru

Još se stignete prijaviti


Krapinsko – zagorska županija raspisala je javni poziv za sudjelovanje na 21. izložbi stoke i 23. izložbi konja Krapinsko - zagorske županije koja će se održati u subotu, 18. svibnja na prostoru trenutnog sajmištu u Zlataru.

Pozvani su zainteresirani uzgajivači stoke i konja da se prijave na spomenute izložbe, a za prijavu grla potrebno je dostaviti ime i prezime vlasnika, OIB, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu, broj računa te podatke o grlu: životni broj i naziv grla. Stoka mora biti upisana u Matičnoj knjizi A i biti u kontroli mliječnosti. Sva grla koja se prijavljuju moraju biti registrirana u obveznim registrima. Prijavnicu treba dostaviti do 7. svibnja na adresu: Krapinsko-zagorska županija, Magistratska 1, 49 000 Krapina ili na e-mail: [email protected].

Za dodatne informacije može se nazvati na brojeve 049/329-049; 049/329-084. Izložbe organizirajuKrapinsko-zagorska županija i Grad Zlatar u suradnji s Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu, Središnjim savezom udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka, Ministarstvom poljoprivrede, Turističkom zajednicom KZŽ te stočarskim i konjogojskim udrugama KZŽ.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook