Prethodni članak
Sljedeći članak

Predložite kandidate za javna priznanja Grada Zlatara

Obrazloženi prijedlozi podnose se do 15. ožujka u pisanom obliku


Gradonačelnica Grada Zlatara objavila je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Zlatara, koja se dodjeljuju povodom Dana grada, 27. travnja. Pravo predlaganja kandidata imaju vijećnici Gradskog vijeća, gradonačelnik Grada Zlatara, radna tijela Gradskog vijeća te pravne i fizičke osobe s područja Grada Zlatara. Javna priznanja su Plaketa Grada Zlatara, Diploma Grada Zlatara i Zahvalnica Grada Zlatara. Plaketa se dodjeljuje pojedincima, javnim i drugim ustanovama, tvrtkama, jedinicama lokalne i područne samouprave u zemlji i inozemstvu, državnim tijelima i drugim institucijama za zasluge i rezultate koji doprinose razvoju Grada Zlatara ili ako na neki drugi način trajno zaduže Grad u oblasti stvaralaštva i suradnje. Diploma se dodjeljuje u pravilu pojedincima, za rezultate u bilo kojem vidu stvaralaštva koji doprinose razvoju i ugledu Grada. Zahvalnica se dodjeljuje pravnim i fizičkim osobama za razne donacije i pomoći Gradu i slične aktivnosti. Obrazloženi prijedlozi podnose se do 15. ožujka u pisanom obliku na adresu: Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, 49250 Zlatar, s naznakom: Javni poziv za dodjelu javnih priznanja.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook

Za sve skupine vozila otvoreni su: -autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (od 05:46 sati); -autocesta A6 Rijeka-Zagreb; -DC1 Karlovac-Gračac-Knin i stara cesta kroz Gorski kotar-DC3; -Krčki i Paški most; -DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; -Ja...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program