Prethodni članak
Sljedeći članak

Počelo obilježavanje 70. rođendana Zlatarskog zlata


Dječji vrtić i jaslice „Zlatarsko zlato“ tijekom tjedna raznim sadržajima obilježavaju 70. obljetnicu predškolskoga odgoja u Zlataru.

Jedan od najstarijih vrtića u Krapinsko-zagorskoj županiji ponedjeljak je počeo edukacijom o zdravoj prehrani i izradom zdravih kolačića, uz poznatog zlatarskog nutricionistu Nenada Bratkovića. Slijedilo je uređenje cvjetnjaka i sadnja cvijeće, uz mentorstvo Vanje Reinholz. U obilježavanje jubileja uključila se i Udruga žena Zlatar, čije članice vode radionicu izrade životinjica od prirodnih materijala.

U utorak je Dan otvorenih vrata uz izložbu fotografija „Od Uzdanice do Zlatarskog zlata“. U predvečernjim satima Noć je knjige, s čitanjem priča djeci. Zlatarski DVD u srijedu će pomoći u evakuacijskoj vježbi za djecu u slučaju požara. Zanimljiva je najava predstave za djecu „Tri praščića“ u izvedbi roditelja. Četvrtak će proteći u znaku znanosti. Prije podne Festival znanost „Mozak u akciji. Inteligentni izazovi“, a u 17 sati stručni aktiv i tema „Važnost razvoja govora za socijalizaciju djece“. U petak popodne završna je priredba, predstava „Maca Papučarica“ u izvedbi djece, druženje s roditeljima, igre na otvorenom, a sve uz palačinke! 

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook