Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana mala zlatarska biciklijada

Provedena je i dobrovoljna evidencija bicikala


Jučer, 3. srpnja 2022. godine u suradnji Policijske postaje Zlatar Bistrica i Društva "Naša djeca" Grada Zlatara“ održana je biciklijada na kojoj je sudjelovalo 140 biciklista, a vožena je ulicama grada Zlatara u dužini od 9,1 km, objavila je PU KZ.

Prije početka biciklijade policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Davora Klenkar održao je predavanje sudionicima vezano za nužnost poznavanja i poštivanja prometnih propisa posebice skrećući pozornost na zakonske odredbe vezano za sudjelovanje djece u prometu kao biciklisti, (starost djece za sudjelovanje u prometu kao biciklista, korištenje zaštitne kacige, kretanje biciklista kolnikom).

Policijski službenici su organizirali i novu akciju evidencije bicikala tijekom koje su evidentirana 22 bicikla, uz edukaciju građana o mjerama koje mogu poduzeti kako ne bi bili žrtve krađe bicikla i kako sigurno sudjelovati u prometu.

Nakon završetka policijski službenici Policijske postaje Zlatar Bistrica dodijelili su priznanja najmlađim sudionicima biciklijade-djeci.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook