Prethodni članak
Sljedeći članak

Natječaj za potpore poljoprivredi u Zlataru: Poljoprivrednici, prijavite se!

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je do 21. siječnja


Po po prvi puta raspisan je Javni poziv za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava za mjeru Programa potpore poljoprivredi na području Grada Zlatara za 2021. godinu. Predmet ovog Javnog poziva je dodjela nepovratnih financijskih sredstava iz Proračuna Grada Zlatara za provedbu Programa potpore poljoprivredi na području Grada Zlatara za 2021. godinu, s ciljem unapređenja poljoprivrede na području Grada Zlatara.

Korisnici sredstava su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koja imaju sjedište na području Grada Zlatara i koja imaju poljoprivredne površine i proizvodne kapacitete na području Grada Zlatara i bez nepodmirenih obveza prema Gradu Zlataru. Potporu može koristiti samo jedan član poljoprivrednog gospodarstva, a visina potpore koja se može dodijeliti po korisniku, po svim mjerama, najviše iznosi do 10.000,00 kuna godišnje.
Financiraju se sljedeće mjere: Podrška rješavanju zemljišno-knjižne problematike, Bespovratna potpora za analizu tla, Podizanje višegodišnjih nasada, Razvoj pčelarstva, Poticanje ekološke poljoprivredne proizvodnje, Potpora za nabavu i postavljanje sustava za zaštitu višegodišnjih nasada od tuče.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je do 21. siječnja 2022. godine, odnosno do iskorištenja osiguranih sredstava, a o zahtjevima će se odlučivati prema redoslijedu zaprimanja. Svi detalji mogu se pronaći na službenoj web stranici Grada Zlatara.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program