Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreativni ste? Izradite logotip Turističke zajednice Zlatni istok Zagorja!

Autor najboljeg rada bit će nagrađen s 2 tisuće kuna


Turistička zajednica područja Zlatni istok Zagorja objavila je natječaj za izradu logotipa Turističke zajednice. Dizajn logotipa mora biti orignilani rad i svojim izgledom i sadržajem ne smije iskorištavati ni vrijeđati ničija politička, svjetonazorska, nacionalna, spolna, vjerska ili kulturna opredjeljenja.

Potrebno je poslati i opis ideje koja stoji ispred likovnog rješenja, a svaki autor može prijaviti maksimalno dva rada, a dizajn logotipa može sadržavati kraticu „TZ područja Zlatni istok Zagorja”. Autor najboljeg rada bit će nagrađen s 2.000 kuna, a ukoliko ni jedno rješenje ne zadovolji uvjete, natječaj će se poništiti. Odabrani logotip će se koristiti za potrebe TZ Zlatni istok Zagorja, na dokumentima, internetskim stranicama, brošurama i letcima te ostalim tiskanim i elektronskim materijalima.

Po završetku natječaja logotip postaje vlasništvo Turističke zajednice Zlatni istok Zagorja, a naručitelj zadržava pravo manjih izmjena loga, u suradnji s autorom. Prijave se šalju isključivo elektronskom poštom na [email protected]tar.hr do 15. prosinca 2022. Turistička zajednica obuhvaća područje Grada Zlatara i općina Budinščina, Hrašćina, Konjščina, Zlatar Bistrice i Mača.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook