Prethodni članak
Sljedeći članak

Gradu Zlataru dodijeljena srebrna plaketa Obrtničke komore KZŽ

Grad je dodijelio bespovratne potpore u iznosu ukupno 159.000,00 kuna za 35 poslovna subjekta s područja grada Zlatara


Nakon održane sjednice Skupštine Udruženja obrtnika Zlatar organizirana je svečana dodjela priznanja za uspješno vođenje obrta obrtnicima i obrtima koji su 2019., 2020. i 2021. godine navršili 20, 25, 30, 35, 40 godina rada i Plakete obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije te priznanja i povelje Hrvatske obrtničke komore. Gradu Zlataru dodijeljena je srebrna plaketa za 2020. godinu od strane Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Grad Zlatar je s ciljem očuvanja radnih mjesta i ublažavanja posljedica otežanog poslovanja naših poduzetnika uzrokovanih epidemijom koronavirusa raspisao Javni poziv za dodjelu pomoći u svrhu očuvanja poslovne aktivnosti zbog posebne okolnosti uvjetovane koronavirusom COVID – 19. Bespovratne potpore dodjeljivale su se za troškove najma i režija, troškove sirovina i materijala bitnih za rad, troškove knjigovodstvenih usluga te druge obrazloženo opravdane troškove za očuvanje poslovne aktivnosti, a ukupno je isplaćeno 159.000,00 kuna za 35 poslovna subjekta s područja Grada Zlatara. Kao još jedna mjera pomoći, Grad Zlatar ukinuo je porez na potrošnju čime se željelo rasteretiti poduzetnike i pomoći im u vrijeme otežanog poslovanja prouzročenog pandemijom COVID – 19.

Također, obveznici plaćanja komunalne naknade na području Grada Zlatara bili su oslobođeni plaćanja komunalne naknade za poslovne prostore i građevinsko zemljište koje služi obavljanju djelatnosti za koje je sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske bio obustavljen rad i to za mjesec ožujak 2020. godine u iznosu od 50% utvrđene obveze plaćanja mjesečnog iznosa komunalne naknade te od travnja 2020. godine do opoziva naprijed navedenih odluka Stožera civilne zaštite RH, u iznosu od 100% utvrđene obveze plaćanja mjesečnog iznosa komunalne naknade, kažu u Gradu Zlataru. 

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Zbog niskih temperatura u unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te na put ne kreću bez zimske...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program