Prethodni članak
Sljedeći članak

Glasajte za ove sjajne zagorske učenice i njihov projekt


Projekt učenica SŠ Zlatar na Digitalnom inovacijskom inkubatoru powered by HT ušao je u 10 najboljih i imaju šansu izboriti sudjelovanje na finalu Digitalnog inovacijskog inkubatora.

Svojim glasom pomozite upravnim referenticama da izbore sudjelovanje u finalu digitalnog inovacijskog inkubatora!

Maturantice Jelena Skozrit, Martina Šaronja, Karla Videk i Ema Zrinščak sa svojim su  projektom „Hoću znati pravo“ postigle odličan uspjeh na Digitalnom inovacijskom inkubatoru powered by HT – plasirale su se među najboljih 10 timova u srednjoškolskoj kategoriji.

– Iako nisu u top 5 timova koji su ostvarili direktan plasman u finale, ovim postignućem pokazali su iznimnu predanost, marljivost i trud te time stekli priliku za ulazak u veliko finale natjecanja. Tko će biti 6. tim koji će ući u finale, odlučit će javnost – timovi učenika borit će se putem glasanja na društvenim mrežama uz podršku prijatelja, obitelji, škole i dr. – javljaju organizatori natjecanja.

Glasati možete lajkanjem slike na ovoj poveznici: https://www.facebook.com/photo/?fbid=180230238353323&set=pcb.180232298353117

NAPOMENA: Broje se isključivo lajkovi/glasovi na slici s objave profila Digitalnog inovacijskog inkubatora, a ne lajkovi na objavama škole, učenika ili drugih ljudi. Potrebno je kliknuti na sliku pa onda lajkati.

Glasati se može i na Instagramu: https://www.instagram.com/p/CtjkYh8siqV/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Lajk na sliku tretira se kao glas jedne osobe. Tim čija će slika imati najviše lajkova (glasova) zbrojno na obje društvene mreže do nedjelje, 18. lipnja u 18 sati, ide u finale.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook