Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo tko su dobitnici javnih priznanja Grada Zlatara


Gradsko vijeće grada Zlatara donijelo je zaključak o dodjeli javnih priznanja koja će se dodijeliti na svečanosti za Dan grada 27. travnja.

Tako će plakete Grada Zlatara biti dodijeljene Dječejm vrtiću i jaslicama Zlatarsko zlato za 70 godina uspješnog djelovanja, Zlatku Vargi za osobit doprinos razvoju malog poduzetništva u Gradu Zlataru i Darku Vujici za nesebičnu pomoć u realizaciji humanitarne akcije „Velikim srcem za topli dom“.

Diplome Grada Zlatara dobit će Marija Štahan, za dugogodišnji doprinos očuvanju običaja i kulturnog identiteta Grada Zlatara te Holz konstrukt d.o.o., Elektro-Pozaić d.o.o., „GKB-mont Plancutić“ i R.T. Commercium d.o.o., za nesebičnu pomoć u realizaciji humanitarne akcije „Velikim srcem za topli dom“, a gradonačelnica će dodijeliti i brojne zahvalnice istaknutim pojedincima i udrugama te mnogim poduzećima koji su također nesebično pomogli u realizaciji ove humanitarne akcije, odnosno gradnji novog doma za obitelj Bolšec iz Zlatara.

Kako je rečeno, opremanje kuće je pri samom završetku i pitanje je dana kada će obitelj moći useliti u novi, udoban dom.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook