Prethodni članak
Sljedeći članak

Najmlađi mještani Poljane Sutlanske imaju veliki razlog za veselje

Kroz dva tjedna završavaju radovi na rekonstrukciji i izgradnji dječjeg igrališta


Mještani Poljane Sutlanske, a posebno oni najmlađi, imaju velikog razloga za veselje. Naime, uskoro bi trebali biti završeni radovi na rekonstrukciji i izgradnji dječjeg igrališta. Radove smo posjetili zajedno s načelnicom Zagorskih Sela Ksenijom Krivec Jurak.

Mala svečanost otvaranja

-Radovi idu prema svojem kraju, a izgradnja dječjeg igrališta trenutno je najveće gradilište na području naše općine – rekla je načelnica. Vrijednost radova je 290 tisuća kuna, a projekt je uspješno apliciran natječaj LAG – a Zagorje – Sutla. Na igralištu su postavljene sprave i igrala, predstoji naspivanje zemlje, sadnja trave i završni radovi. – Kada bude kompletno završeno, upriličit ćemo jedno manje svečano otvaranje gdje bi se zapravo podružili s našim mještanima i djecom. S dječjim igralištem na ovom mjestu zaokružili smo jedan lijepi kontekst cijele priče sportsko – rekreativnog sadržaja. Imamo nogometno igralište, odbojkaško igralište, naše sportsko društvo na ovom prostoru ima i pečenjaru te prostor za druženje, a sada kao kruna svega, tu je i lijepo i kvalitetno dječje igralište s klupicama i koševima za otpatke. Pozivam mještane i djecu da čuvaju svoje igralište da bude lijepo, uredno i da im to bude na korist, sreću i zadovoljstvo – pozvala je načelnica Krivec Jurak.

Djece ne nedostaje

Djece, srećom, ne nedostaje. - Miljana je jedno od jačih naselja po broju stanovnika, nakon Zagorskih Sela i Plavića. Vjerujem da će i djeca iz Zagorskih Sela i okolnih sela dolaziti ovdje, jer mi smo svi tu blizu, nismo velika općina – zaključuje načelnica.

Još članaka iz "Zagorska sela"

Facebook