Prethodni članak
Sljedeći članak

'Svibanj u Zaboku' ostvario potporu Hrvatske turističke zajednice


Na natječaju Hrvatske turističke zajednice za udružene TZ, manifestacija 'Svibanj u Zaboku' dobila je potporu u iznosu od 10.000 eura. Prijavitelj je bila TZ Srce Zagorja koja je ostvarila sufinanciranje i za Dan purice i vina u Sv. Križu Začretju te za projekt Biciklom kroz srce Zagorja.

-Iznimno smo ponosni što je naše događanje prepoznato već nakon dvije godine održavanja. Najviše nam je, naravno drago što su Zabočani, ali i brojni posjetitelji iz svih krajeva županije i šire dolazili u tolikom broju te nam davali odlične povratne informacije- rekla je Maja Šimunić Hranić iz Grada Zaboka.
Upravo je velik interes posjetitelja uz odlične reakcije, ističe, najveći vjetar u leđa maloj, ali uigranoj ekipi koja stoji iza organizacije. -Učinili smo da u mjesecu svibnju, kada grad slavi svoj rođendan, on živi punim plućima. Od ispunjenog trga na koncertima, dječjeg smijeha i veselja na dječjem danu do brojnih iznimno posjećenih događanja naših ustanova i udruga… sve to su lijepe slike koje nam daju poticaj, motivaciju i ideje za nova događanja – dodala je Šimunić Hranić.

Ove je godine, istaknula je, program je još bolji i bogatiji. Očekuju se veliki koncerti Prljavog kazališta, Maje Šuput, TBF-a, Josipe Lisac te domaćih bendova Podvinčani i Rusty Groove. Tu je nezaobilazni Dječji dan uz predstave, animatore, brojne radionice te prezentaciju jedrilice Aerokluba Zabok te prezentaciju PUMP track staze uz poligon za dječje igre Paintball kluba iz Sv. Križa Začretja. Naravno, tu su i događanja POU Zabok, proslava 60. rođendana knjižnice, proslava Dana župe, kuhanje gljivarskog kotlića i brojna druga događanja.

-Ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže i ovog svibnja te odaberu nešto za sebe. Pjevate, plešite, zabavljajte se i veselite jer to nam je i cilj – poručili su iz Grada Zaboka.

Još članaka iz "Zabok"

Facebook