Prethodni članak
Sljedeći članak

Svibanj u Zaboku: Domaći dečki 'natjerali' na ples i dobru zabavu i one najmlađe


Dan državnosti, 30. svibnja, u Zaboku je bio rezerviran za domaće dečke – Kavalire iz Bednje.

Već pri prvim taktovima njihove poznate pjesme 'Štarči, štarči moulo' bilo je jasno da će Zabočani i njihovi gosti Kavalirima uzvratiti pjesmom, plesom i odličnom energijom.

Više od dva sata redali su se poznate zagorski hitovi, a publiku je posebno oduševio maleni Matej, dječak koji s igračkom violinom i pjevajući pjesme od riječi do riječi na pozornici ukrao sav show.

Ako sumiramo, možemo reći kako je Zabok u tri glazbena dana ponudio za svakoga ponešto, što se svakako pokazalo i po broju posjetitelja. – Iznimno smo zadovoljni posjećenošću, ugostiteljskom ponudom,  a najviše pozitivnom energijom koja je tri dana u Zaboku bila i više nego očita. Sigurni smo da su posjetitelji kućama otišli puno lijepih uspomena, kao i izvođači. Iako smo vodili bitku s vremenom koje je ovog svibnja uistinu netipično i nestabilno, odradili smo najbolji mogući posao – rekli su iz Grada Zaboka dodajući kako je povratna informacija i od publike i izvođača odlična što svakako daje vjetar u leđa za iduće izdanje manifestacije.

Slijedi koncert Vojka V., u reGardenu, 2. lipnja.

 

 

Još članaka iz "Zabok"

Facebook