Prethodni članak
Sljedeći članak

Goran Tomek novi je predsjednik košarkaškog kluba Zabok


Zabočki poduzetnik, Goran Tomek, novi je predsjednik košarkaškog kluba Zabok. Tomek je do sada bio član Upravnog odbora kluba. Prvi suradnik na mjestu dopredsjednika bit će mu Darko Bratković, a Upravni odbor kluba za sada nije promijenjen.

-Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju. Primarni zadaci mojim suradnicima i meni u narednom periodu biti će povećanje članstva, reklamiranje kluba putem web stranica i društvenih mreža, povećanje broja gledatelja, povećanje broja polaznika u omladinskom pogonu i angažiranje još jednog trenera u omladinskom pogonu. U Zaboku se igra vrhunska košarka, pobjeđuju se veliki klubovi i nadam se da će to ljubitelji košarke što prije prepoznati. Bilo bi nam drago da imamo i jači obol naših vatrenih navijača, Erotic fronta. Vidjelo se koliko nam znače u utakmici protiv Dubrovnika u kojoj su nam pomogli na putu do povijesne pobjede. Isto tako jedan od primarnih ciljeva svakako nam je zadržati i trenera Ivana Tomasa barem iduću sezonu – riječi su novog predsjednika KK Zabok, Gorana Tomeka.

Goran Tomek i Darko Bratković

Među uzvanicima na Izbornoj skupštini kluba bio je i dopredsjednik Hrvatskog košarkaškog savez i predsjednik KK Kvarner, Robert Bobo Jurković.

-Drago mi je da sam s vama. Ugodno sam iznenađen Gradskom sportskom dvoranom u Zaboku, imate sjajne uvjete za rad. Novom predsjedniku želim puno uspjeha u radu, i sam sam na čelu Kvarnera i znam da mu neće biti nimalo lako, ali vjerujem da će dobro obavljati svoj posao.  Želim vam sve najbolje u budućnosti, a isto tako da vam se ostvari i velika želja da se plasirate u polufinale play offa – izjavio je Jurković.

Trenutna situacija u klubu je vrlo dobra. KK Zabok nema financijskih dubioza, seniorska momčad igra jednu od najboljih sezona u povijesti i ima veliku priliku po prvi puta se plasirati u polufinale play offa, a pod vodstvom Roberta Leža odlično radi i omladinski pogon kluba. Goran Tomek je uspješni poduzetnik, vrlo privržen KK Zabok i u klubu su sigurni da će svojim znanjem i svojom energijom donijeti još jedan dodatni iskorak prema naprijed. Poznavajući Gorana nema razloga da im ne vjerujemo.

Još članaka iz "Zabok"

Facebook