Prethodni članak
Sljedeći članak

Župan Kolar u Dubrovniku na sastanku sa županom Dobroslavićem razgovarao o izazovima županija iz svih krajeva Hrvatske

Uz župana Željka Kolara na sastanku je bio i direktor Radija Kaj Drago Gradečak, koji je i ovom prilikom predstavio koncert U ozračju kaja na kojem će, uoči Feste sv. Vlaha i Dana grada Dubrovnika, nastupiti brojni kajkavski i dubrovački izvođači


Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar je u utorak, 31. siječnja, u prostorijama Dubrovačko – nretvanske županije u Dubrovniku održao sastanak sa županom Dubrovačko – neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem.

Tema sastanka bili su zajednički izazovi županija iz svih krajeva Hrvatske te međusobno informiranje o pojedinim projektima koji su specifični za svaku županiju. Na sastanku je sudjelovao i zamjenik župana Dubrovačko – neretvanske županije Joško Cebalo, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

Uz župana Željka Kolara na sastanku je bio i direktor Radija Kaj Drago Gradečak, koji je i ovom prilikom predstavio koncert U ozračju kaja na kojem će, uoči Feste sv. Vlaha i Dana grada Dubrovnika, nastupiti brojni kajkavski i dubrovački izvođači.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook