Prethodni članak
Sljedeći članak

Znate li što je Erasmus? Doznajte sve o tom međunarodnom projektu


U subotu, 25. ožujka u prostoru Multimedijalnog centra STUB-KLUB u Topličkoj 7 u Donjoj Stubici s početkom u 10 sati otvorit će se izložba fotografija na temu Erasmus+ i programi EU, koju zajedno organiziraju Zagorska kreativna udruga mladih (ZaKUM) i STUB-KLUB.

Uz otvorenje izložbe održat će se okrugli stol na kojem će panelistice predstaviti što je to Erasmus+, koje su mogućnosti mladima dostupne te kome se mogu obratiti ukoliko se odluče na sudjelovanje. Panelistice su Kristina Franc, radnica s mladima i članica ZaKUM-a, Marija Gebert, koordinatorica ZaKUM-a i bivša korisnica Europskih snaga solidarnosti, zatim Iva Keser, zamjenica koordinatorice i iskusna Erasmusovka te Martina Slovjak, korisnica Erasmus razmjene mladih. Panelistice će podijeliti svoja iskustva i iz prve ruke prepričati što i kako mladi mogu biti aktivni u Europi.

Organizatori su prikupili i fotografije od 12 mladih koji su sudjelovali ili još uvijek sudjeluju u nekim od mobilnosti za mlade. - Pridružite nam se i pogledajte fotografije koje su mladi fotografirali, a imat ćete priliku pitati sve što vas dodatno zanima na ovu temu – poziva Marija Gebert ispred organizatora.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook