Prethodni članak
Sljedeći članak

Zloupotrijebio osobne podatke i na tuđe ime dignuo kredit

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


PU krapinsko-zagorska je tijekom jučerašnjeg dana evidentirala je jedno kazneno djelo nedozvoljene uporabe osobnih podataka i dva kaznena djela krađe.

Policiji je jučer 45-godišnjak iz Stubičkih Toplica kako je 34-godišnjak bez njegovog odobrenja i znanja koristio njegove osobne podatke te podigao kredit u banci, čime je oštetio 45-godišnjaka za materijalnu štetu od više tisuća kuna.  

Jučer, 26. studenog, prijavljeno je kako je nepoznati počinitelj 21. studenog otuđio iz trgovine u Zlataru parfeme, čime je počinio materijalnu štetu od više tisuća kuna.  Nepoznati počinitelj je jučer otuđio je iz trgovine u Vrankovcu odjeću te time oštetio poduzeće za materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna., izvijestila je PU krapinsko zagorska.

Jučer, 26. studenog u sklopu akcije "Manje oružja-manje tragedija" jedna je osoba policijskim službenicima dragovoljno predala 10 komada puščanog streljiva kalibra 7,9 mm, druga je osoba u sklopu akcije "Manje oružja-manje tragedija" jedna je osoba policijskim službenicima dragovoljno predala pet zračnih pušaka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook