Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatko Ban predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina

Izvješće s Konstituirajuće sjednice Skupštine Udruženja obrtnika Bedekovčina


Izbori za tijela Udruženja obrtnika Bedekovčina za mandatno razdoblje 2022.-2026. održani su u skladu s Odlukom o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja obrtnika Bedekovčina i zaključeni održavanjem 1. Konstituirajuće sjednice Skupštine Udruženja 9. rujna 2022. godine.

Konstituiran je novi saziv Skupštine od 21 člana koji su birali Cehovi Udruženja. U Skupštinu Udruženja obrtnika Bedekovčina za mandatno razdoblje 2022.-2026. izabrani su: Dragutin Jurčec, Zlatko Sente, Ivan Jaković, Zdenka Meštrović, Vlado Franc, Zdenko Mihalinec, Vladimir Kotarski, Zdravko Mlakar, Davor Franc,  Mladen Herceg, Jasminka Krepelnik, Stjepan Hrvoj, Mirjana Sedak Benčić, Irena Gorički, Tomislav Mohač, Kristijan Franc, Boris Draganić, Goran Turjak, Štefica Gulija, Tomislav Mihelić i  Damir Kovač.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina u mandatnom razdoblju 2022.-2026. izabran je Zlatko Ban, vlasnika obrta KERABAN, trgovina, zastupstva i usluge iz  Bedekovčine, S. Radića 25/A.

U komorskom sustavu djeluje od 2010. godine kao član Skupštine Udruženja, a od 2015. godine i  kao član Upravnog odbora Udruženja. Na Izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine 10.03.2022. imenovan je predsjednikom Udruženja obrtnika Bedekovčina za nastavak mandatnog razdoblja 2018.-2022.g.

Član je Upravnog odbora i Skupštine OKKZŽ od 2022.godine.

Na dužnost potpredsjednika Udruženja obrtnika Bedekovčina izabran je Dragutin Jurčec.

U Upravni odbor kojeg čine predsjednici Cehova i dva člana po prijedlogu predsjednika Udruženja imenovani su: Vesna Mitrečić,  Zdenka Meštrović, Jasminka Krepelnik, Zdravko Mlakar, Vlado Franc, Dragutin Jurčec, Zlatko Sente, Ivan Jaković i Zdenko Mihalinec.

Za članove Nadzornog odbora imenovani su: Davor Franc, Štefica Gulija i Anita Ana Bačani..

Za predstavnika u Skupštinu OKKZŽ izabran je Zlatko Ban. 

Novoizabrani predsjednik Udruženja obrtnika Bedekovčina Zlatko Ban, zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i podršci. Pozvao je članove da se još aktivnije uključe u rad Udruženja.

Sjednici Skupštine nazočio je potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Miro Čaržavec. Čestitao je predsjedniku Zlatku Banu na dužnosti predsjednika  kao i ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti u ovom mandatu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook