Prethodni članak
Sljedeći članak

ZIMSKA ČAROLIJA U KUTINI od 30. studenog pa sve do 6. siječnja

Uživajte na klizalištu, posjetite kuću Djeda Mraza, dođite na gradski doček Nove godine

Nježna i čarobna zimska idila, bez pretjeranog blještavila, očekuje vas i ove godine u Kutini, od 30. studenog pa sve do 6. siječnja. Klizanje na otvorenom obogatite okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim zabavnim sadržajima za sve uzraste. Najljepšu adventsku fotografiju upotpuniti će bogati blagdanski ukrasi i dekoracije. Nema razloga da ne osjetite čaroliju zime!

Program kutinske Zimske čarolije održavati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će dominirati klizalište s ledenom stazom oko fontane. Ako vam klizanje ne ide, ne brinite! Pripremamo školu klizanja za djecu i odrasle, na vama je samo da se odvažite. A kada savladate klizanje, uživajte u disco večerima na ledu. 

I za naše najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od kreativnih radionica, animacije i predstava, Kuće Djeda Mraza do božićnog vlakića i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se i dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu, a u večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.

Kad pomislite na Božić, sigurno se sjetite tradicionalnog sajma. Naš kutinski Božićni sajam okupiti će obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj.

Dobro nam došli!

Više informacija
facebook događaj: Zimska čarolija u Kutini 2019/20
Internet stranica: www.turizam-kutina.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook