Prethodni članak
Sljedeći članak

Žene, upravljajte promjenama i izazovima - prijavite se na "Konferenciju "Žene i poduzetništvo u KZŽ 2023"


Konferencija “Žene i poduzetništvo u Kzž 2023. - upravljanje promjenama i izazovima” održat će se 06. lipnja 2023. godine u Krapini u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Kzž, Bobovje 52G s početkom u 10 sati. 

Poštovane obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice,  ravnateljice, direktorice, i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost, pozivamo Vas na sudjelovanje na Konferenciji “Žene i poduzetništvo u Kzž 2023. - upravljanje promjenama i izazovima” koja će se održati 06. lipnja 2023. godine u Krapini u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Kzž, Bobovje 52G s početkom u 10 sati. Program traje od 10,00 do 15,00 h, sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a prijave se primaju mejlom na  [email protected] ili on line prijava na stranici   https://zip.slkonzalting.com/prijava/ zaključno do 01. lipnja ove godine.

Peta godina je od kad smo počeli jače komunicirati izazove s kojima se susreću žene i kada se odlučuju za samostalan posao i kad razvijaju karijere. U društvu se sve više uviđa kako je naglašavanje ove teme itekako potrebno. Evidentno je da su žene još uvijek na marginama gospodarskih tokova, još uvijek postoji dosta zapreka poduzetništvu žena, bilo da se radilo o otežanom pristupu izvorima financija, bilo da se uskraćuju potpore poduzećima u vlasništvu žena, a da ne govorimo o društvenoj podršci. Ubrzanje ekonomskog i društvenog razvoja te podizanje gospodarskih aktivnosti i kod nas, a i u Europskoj uniji nije moguće bez većeg uključivanja žena. Potpore poduzetnicama trebaju biti kontinuirane, financijske, sustavne i društvene, te su neophodne ako želimo dodatno jačanje našeg gospodarstva. Ove godine pripremamo zanimljiv, interaktivan program.

Žene, upravljajte promjenama i izazovima - prijavite se na "Konferenciju "Žene i poduzetništvo u KZŽ 2023"

TEME KONFERENCIJE U 2023:

  • RADIONICA: Harmonija uspjeha: Žene, poduzetništvo i ravnoteža
  • OKRUGLI STOL: Gradimo karijere: Koji su izazovi s kojima se žene susreću? Formula uspjeha?
  • BREAK UZ STAND UP: KUD Krapina: "Svekrva i sneha"
  • KEY NOTE: Digitalna i stvarna povezanost: Umrežavanje i stvaranje kontakata u digitalnom prostoru
  • INSPIRATIVNE PRIČE „Trnjem do uspjeha”
  • RADIONICA: Oslobodi svoj potencijal – “Uspjeh počinje u glavi”.
  • NETWORKING

Sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a prijave se primaju mejlom na: [email protected] ili on line prijava na stranici   https://zip.slkonzalting.com/prijava/

Novosti i opširnije o programu možete pratiti na mrežnim stranicama konferencije - link OVDJE.

Partner Konferencije je Krapinsko – zagorska županija, suorganizatori su Poduzetnički centar KZŽ, HGK Županijska komora Krapina, Obrtnička komora KZŽ, i Poduzetnički klub žena KZŽ, međunarodni partneri su: iz Austrije Slo. Kor. Tur Avstrijska koroška, iz Slovenije MPI Vrelec Rogaška Slatina i iz Bosne i Hercegovine Udruga poduzetniceIN. Medijski partneri portal Sjever.hr, ZIP portal, Radio Stubica te portal zeneimediji.hr, a organizator tvrtka SL KRAPINA KONZALTING. Konferencija Žene i poduzetništvo sufinancirana je sredstvima Saveza Alpe Jadran.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook