Prethodni članak
Sljedeći članak

Žena (88) završila u bolnici nakon što joj je snaha pročitala iznos računa za vodu


Foto: Ilustracija/Reddit

Talijanka (88) završila na intenzivoj njezi nakon što je saznala da mora platiti račun za vodu u vrtoglavom iznosu od 15.339 eura. Dala je dozvolu za izravno skidanje novaca s bankovnog računa nakon što je polovicu novaca već prebacila dobavljaču vode.

U općini Camporosso u Italiji je naplaćen nesvakidašnji iznos računa za vodu, navodi Fenix magazin. Nakon što je starijoj ženi snaha pročitala iznos računa, srušila se te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu. Umirovljenica je trebala platiti samo 65 eura za razdoblje od kolovoza do listopada, no došlo je do pogreške radi neispravnog brojila ili greške u obračunu koja je "poslala" 88-godišnjakinju u bolnicu.


Obitelj umirovljenice razmišlja kako zaštititi 88-godišnjakinju, a bilo je i govora o angažiranju odvjetnika kako bi se osigurali da se takvo što više ne ponovi. “Razgovarat ćemo što ćemo učiniti. Ova priča se ne smije ponoviti”, kazao je brat 88-godišnjakinje.

Umirovljenica je dobila i ispriku dobavljača - “Jako nam je žao zbog onoga što se dogodilo gospođi”, stoji u pismu. “Ako se pokaže da smo mi napravili pogrešku, neće morati platiti ama baš ništa.”

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook