Prethodni članak
Sljedeći članak

'Želja nam je da svako dijete u odabranim vrtićima barem na tren obradujemo'

DONACIJA AUTOŠKOLE BEST ZABOK: Za pet dječjih vrtića 1000 kg mandarina


Autoškola Best Zabok, potaknuta blagdanskim ugođajem, odlučila je donirati djeci u vrtićima zdrav poklon. Radi se o  hrvatskim mandarinama, a svako dijete u odabranim vrtićima dobit će po jednu vrećicu mandarina kao mali znak pažnje povodom Sv. Nikole.

Ukupno će biti donirano 1000 kg mandarina te su u ovu hvale vrijednu akciju uključeni Dječji vrtić Cvrkutić, Oroslavje, Dječji Vrtić Maslačak, Krapinske Toplice, Dječji vrtić Rožica, Veliko Trgovišće, Dječji vrtić Sveti Križ Začretje te Dječji vrtić Zipkica, Zabok. - Djeci želimo ovom donacijom pristupiti vrlo iskreno i sa srcem te ih obradovati ovom gestom, a opet, kroz današnje užurbano vrijeme, često mislimo na naše najmilije i što im pokloniti, iz tog razloga smo svakom djetetu uručili vrećicu mandarina, a time i pokazali da smo svojim radom društveno osjetljivi. Zašto mandarina? Djeca ih vrlo lako mogu konzumirati, staviti u džep, stanu u svaku torbu ili ručicu, a nadasve što su i zdrav obrok, a za uzvrat, kada dobiješ iskreni osmjeh djeteta, nema većeg i ljepšeg osjećaja. Darivanje je uzajamni proces davanja i primanja - kazala je direktorica Autoškole Best, Zabok, Petra Kolarić Kvež.

Ovoj hvalevrijednoj akciji u Dječjem vrtiću Cvrkutić Oroslavje, osobno se pridružio gradonačelnik grada Oroslavja Viktor Šimunić, i time podržao ovu gestu Autoškole Best. – Djeca su nas u blagdanskom duhu dočekala i u Dječjem vrtiću Zipkica u Zaboku. Proveselili smo se s njima, zapjevali, podružili, zasvirali gdje amo im uručili osobno i darove, vrećicu mandarina kao zdrav obrok, a u susret Sv. Nikoli – kažu u Autoškoli Best.  Posebno emotivan i nadasve nadahnut posjet je bio Dječjem vrtiću Sveti Križ Začretje, kažu. - Svelikim veseljem i radošću zajedno smo zapjevali blagdanske pjesme, a  ravnateljica Martina Jakuš zasvirala je klavir što je dalo posebnu notu ovom dolasku.

Svojim prisustvovanjem je ovaj posjet također oplemenila i pročelnica Svetog Križa Začretje Maja Jerneić Piljek te nas srdačno sve dočekala i pomogla u raspakiravanju i dijeljenju mandarina. Svima skupa bi zahvalili još jednom na srdačnom dočeku, što su nas svojom ljubaznim pristupom primili u svoje dječje vrtiće te se nadamo da se vidimo i dogodine – kažu donatori.  - Kada su djeca u pitanju, ovakvim pristupom prema našim najmlađima, željeli smo pokazati kako su važan dio našeg društva. Svi mi imamo želje, a naša želja jest da svako dijete u odabranim vrtićima ovom donacijom barem na tren obradujemo i pokažemo da su ove mandarine od srca poklonjen dar – rekao je vlasnik i direktor Autoškole Best Stjepan Kolarić. Ovim putem također svim sugrađanima želimo ugodne i blagoslovljene nadolazeće blagdane, a najmlađima želimo sretno djetinjstvo, puno sreće i zadovoljstva, poručuje Autoškola Best.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook