Prethodni članak
Sljedeći članak

'Želimo da tržnica u Stubakima bude atraktivno mjesto za prodaju našim OPG-ovima'

Završilo je uređenje tržnice u Stubičkim Toplicama, investicija vrijedna 350.000 kuna, a već su stigli i prvi prodavači


U Stubičkim Toplicama je završila rekonstrukcija i uređenje otvorenog dijela tržnice i sanitarnih prostorijama , u vlasništvu Općine. – Obojana je čelična i drvena konstrukcija, postavljena nova LED rasvjeta, videonadzor, uređeni su sanitarni prostori te postavljena fasada na sanitarnim prostorima. Svaki je štand dobio utičnice za električnu energiju kako bi mogao koristiti frižider ili vagu, čime su stvoreni uvjeti za 21.stoljeće – rekao je načelnik Josip Beljak.

 

Općina Stubičke Toplice projekt rekonstrukcije tržnice prijavila je na natječaj LAG-a Zeleni bregi 'Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo' i ostvarila potporu od 20.000 eura.

 

Ukupna investicija koštala je 350.000 kuna te će razliku financirati Općina iz vlastitih sredstava. Izvođač radova je Elektroinstalerski obrt Ščukanec iz Velikog Trgovišća. – Nadamo se da će nam se vratiti OPG-ovi i oživjeti sam prostor tržnice. Želimo da tržnica u Stubakima postane atraktivno mjesto na kojem će moći prodavati naši OPG-ovi i OPG-ovi iz naše okolice - istaknuo je Beljak. 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook