Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZBOG NAJAVE PROSVJEDA] Otkazuje se svečana sjednica u Konjščini


foto: arhiva

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Konjščina zakazana za 8. kolovoza 2019. godine u 9 sati u Hrvatskom vatrogasnom domu u Donjoj Konjščini otkazuje se zbog najave prosvjednog skupa na lokaciji ispred Hrvatskog vatrogasnog doma, priopćili su iz Općine Konjščina.

Budući da je prosvjedni skup zakazan u vrijeme održavanja svečane sjednice, poučeni prijašnjim događanjima na prosvjedima u organizaciji KESK-a, ne želimo pozvane goste, nagrađene u 2019. te učenike koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom dovesti u neugodnu i opasnu situaciju. Ispričavamo se svima koji su imali namjeru i želju prisustvovati svečanoj sjednici i time uveličati Dan općine, stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Udruga 'Krizni eko stožer Konjščina' je najavila u četvrtak 8. kolovoza u 8:30 sati, uoči planirane svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Konjščina koja se održava u prostoru DVD Konjščina održati prosvjed kojem će u 8 sati prethoditi i konferencija za novinare ispred Galerije Čular.

- Razlog okupljanja je nereagiranje i nepostopanje općinske vlasti u vezi izmjene prostornog plana kojim bi se počela riješavati problematika projekta spalionice - objasnili su i KESK-a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook