Prethodni članak
Sljedeći članak

Završile kvalifikacije za Zagreb Open, danas u glavnom dijelu igraju čak 4 Hrvata



Drugo kolo kvalifikacijskog dijela teniskog turnira ATP Zagreb Open jučer je i službeno završilo, a svoje mjesto u glavnom dijelu turnira osvojili su Kinez Wu, Austrijanci Mišolić i Neuchrist, Španjolac Valero, Mađar Marozsan te bosanskohercegovački tenisač Fatić.


Jučer je otpočelo i prvo kolo glavnog dijela, a čak četiri domaća tenisača koji su izborili svoje mjesto u glavnom dijelu igrat će danas.

Žbrijeb je odlučio da će Splićanin Duje Ajduković igrati protiv Francuza TristanaLamasinea, a donedavni drugi junior svijeta Mili Poljičak ide na kineskog tenisača Zhizhen Zhanga.



Već sada možemo prognozirati da će u drugom kolu turnira zaigrati barem jedan Hrvat.  U prvom kolu Dino Prižmić igra protiv Nine Serdarušića, hrvatskog teniskog reprezentativca.

Ulaz na sve mečeve je besplatan te pozivamo publiku da u što većem broju podrži domaće tenisače.

ATP Challenger Zagreb Open dio je serije Croatian Tennis Pro Tournaments. Ova serija dio je inicijative Hrvatskog teniskog saveza kojom se nastoji omogućiti našim mladim tenisačima skupljanje bodova i iskustva na domaćim terenima, a sve to uoči početka Roland Garrosa.Partneri turnira su Hrvatski teniski savez, Ministarstvo turizma i sporta te Grad Zagreb.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook