Prethodni članak
Sljedeći članak

Zatočio djevojku u vikendici, vrijeđao i prijetio da će je ubiti

Završio je iza rešetaka sisačkog zatvora gdje će provesti narednih mjesec dana


Sisačko tužiteljstvo pokrenulo je istragu protiv 34-godišnjeg muškarca koji je u vikendici nadomak Siska držao zatočenu svoju 29-godišnju djevojku. Narednih mjesec dana mladi nasilnik će provesti, po odluci suca istrage Županijskog suda u Sisku, iza rešetaka sisačkog zatvora kako ne bi utjecao na žrtvu i da ne ponovi odnosno počini još teže kazneno djelo, piše Jutarnji.hr. Policija ga sumnjiči za protupravno oduzimanje slobode, prijetnje smrću i nanošenje lakših ozljeda partnerici, a prava agonija za nju bila je 12. listopada ove godine.

U vikendici gdje su se nalazili, vrijeđao ju je i prijetio da će je ubiti. Tijekom cjelodnevnog maltretiranja je i fizički bio nasilan prema njoj te joj je nanio lakše ozljede, a u jednom trenutku ju je i zaključao u kući kako ne bi pobjegla, da bi joj na sve pritom oduzeo i mobitel kako ne bi mogla nikoga dozvati u pomoć.
Čim se domogla slobode, obratila se za pomoć policiji koja je muškarca uhitila i koji je potom ispitan u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Sisku, prenosi Jutarnji.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook