Prethodni članak
Sljedeći članak

ZASLUŽILI SU TO: Dečki iz DVD-a Radoboj kolegama iz DVD-a Čret donirali vatrogasni kombi

Kako je došlo do donacije pojasnio je načelnik Radoboja i predsjednik tamošnjeg DVD-a


Vatrogastvo je u Zagorju uvijek bilo više od zanimanja, a jučer su to ponovno dokazali dečki iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Radoboj, koji su kolegama iz Krapinskih Toplica, točnije iz DVD-a Čret, donirali vatrogasni kombi. Kako je do toga došlo, pojasnio je načelnik Radoboja i predsjednik tamošnjeg DVD-a.

- U razgovoru s bivšim predsjednikom DVD-a Čret Božom Ružakom doznali smo kako DVD Čret nema kombi i odlučili smo im pomoći čim se za to pruži prilika. Radi se o DVD-u koji je stalni sudionik vatrogasnih natjecanja i čiji članovi tamo postižu zavidne rezultate. Ovi dečki su to stvarno zaslužili - objasnio je Topolovec, s kojim je ugovor o donaciji potpisao predsjednik DVD-a Čret Marijan Vdović, u prisutnosti zamjenika predsjednika Vatrogasne zajednice KZŽ Vladimira Huzaka i Željka Presečkog iz DVD-a Petrovsko.

- Pravo je zadovoljstvo pomoći ljudima, a pogotovo vatrogascima, braći koja uvijek daju sve od sebe kada treba pomoći ljudima u nevolji. Dečki iz DVD-a Čret sada će imati čime putovati na natjecanja, a vjerujem da će tamo postizati još bolje rezultate - zaključio je predsjednik DVD-a Radoboj Topolovec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook