Prethodni članak
Sljedeći članak

Žarko Tušek: 'Ivan je bio iznad svega veliki prijatelj i veliki čovjek, iznad svega u borbi za projekte svoje predivne općine i cijelog našeg Hrvatskog zagorja'

Predsjednik ŽO HDZ KZŽ Žarko Tušek poslao je poruku u kojoj izražava sućut za iznenada preminulog načelnika Općine Petrovsko Ivana Šanjuga


Predsjednik ŽO HDZ KZŽ Žarko Tušek poslao je poruku u kojoj izražava sućut za iznenada preminulog načelnika Općine Petrovsko Ivana Šanjuga. Podsjetimo, Ivan Šanjug nas je napustio tijekom ove noći u 57. godini života. Ivan Šanjug je također bio čelni čovjek općinske organizacije HDZ-a. Iza sebe je ostavio suprugu i troje djece. Poruku Žarka Tušeka prenosimo u cijelosti.

Hrvatska demokratska zajednica KZŽ, ja osobno kao predsjednik, danas smo na žalost, primili bolnu i tešku vijest. Iznenada, u naponu životne snage, napustio nas je naš prijatelj, Ivan Šanjug, načelnik općine Petrovsko, predsjednik Općinskog odbora HDZ -a Petrovsko.

Ivan je bio iznad svega veliki prijatelj i veliki čovjek, uvijek nasmijan, topao i vedar, uvijek spreman pomoći, jedna dobra duša svih naših susreta, ali Ivan je i uvijek bio srčan u borbi za vrijednosti Hrvatske demokratske zajednice, te iznad svega u borbi za projekte svoje predivne općine i cijelog našeg Hrvatskog zagorja. Eto, prije dva dana iznova je preuzeo odgovornost za vođenje naše stranačke organizacije u Petrovskom, samim time, preuzeo je odgovornost nastaviti poslanje rada za javno dobro svojeg kraja i svojih ljudi.

Na žalost, Gospodin je htio drugačije i Ivan je noćas završio svoj ovozemaljski put. U mislima smo danas prije svega sa obitelji Šanjug, suprugom Marijetom, kćerkom Lucijom, sinovima Matijom i Ivanom, ocem Antunom i majkom Milkom, bratom Milanom. Neka im Bog podari snage, barem maleno zrno utjehe, jer njihova bol je neizmjerna. Kakva god bila veličina čovjeka, kakva god bila veličina i sreća ovozemaljskog života, ništa nije veće od zajedništva sa Gospodinom, a tamo ćemo ionako svi biti zajedno.

Ivane, hvala ti od srca na svemu. Na prijateljstvu, na tolikim godinama druženja, rada i zajedničkog stvaranja. Neka ti je laka ova zagorska hrvatska gruda koju si toliko volio. Počivao u miru Božjem, riječi su Žarka Tušeka.

U prostorijama HDZ-a u Krapini biti će otvorena knjiga žalosti od 12 sati

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook