Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZAPOČEO ADVENT U STUBAKIMA] Najveće klizalište u Zagorju privuklo velike i male

Manifestaciju su koncertom otvorili grupa Adastra i Nika Antolos


Koncertom grupe Adastra i Nike Antolos otvorena je jučer manifestacija Advent u Stubakima. Uz koncert, najaktraktivnije je posjetiteljima svakako bilo najveće klizalište u Zagorju, koje je privuklo velike i male.

Uz dobru glazbu i jedan od omiljenih zimskih sportova, posjetitelji su uživali i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, na velikom prostoru pored topličke tržnice, koji je i prigodno osvijetljen i dekoriran. Najmlađe su posjetitelje oduševili veliki svijetleći Djed Božićnjak, kao i brojni kutci gdje mogu napraviti fotografije.

Manifestacija se nastavlja i večeras, kada će zasigurno odličnu atmosferu napraviti Soulfingersi. Koncert počinje u 19 sati. Prije toga, tijekom prijepodnevnih sati održana je likovna radionica, a potom će se u 17 sati održati i predstava za djecu 'Saonice u kvaru', nakon koje će najmlađi moći sudjelovati u još jednoj likovnoj radionici.

U nedjelju će vas od 19 sati zabavljati Sway band, a program namijenjen najmlađima odvijat će se već od 17 sati. Klizalište je otvoreno od 11 do 22 sata, svaki dan.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook