Prethodni članak
Sljedeći članak

Započeli su radovi na instaliranju besplatnog interneta u užem centru Đurmanca

Izvođač je prošli tjedan započeo sa radovima na postavi uređaja i antena, a prema njihovoj procjeni WIFI mreža bi trebala profunkcionirati do kraja mjeseca.


Krajem prošlog tjedna na području centra Đurmanca započeli su radovi na instaliranju bežičnog interneta na temelju Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru instrumenata za povezivanje Europe (CEF): Program WIFI4EU, sklopljenog između Izvršne agencije za inovacije i mreže (INEA) i Općine Đurmanec.

Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave odabran je dobavljač opreme i izvršitelj usluga, ovlaštena tvrtka Callidus GRUPA d.o.o. iz Zagreba. INEA je Općini Đurmanec odobrila vaučer u iznosu od 15.000,00 EUR-a, za financiranje instaliranja WIFI mreže koja bi trebala pokriti signalom uži centar Đurmanca, odnosno korisnicima osigurati pristup besplatnom internetu.

Vrijednost nabave opreme te potrebnih radova na instaliranju iste iznosi 111.250,13 kuna (s PDV-om), što je u okviru odobrenog iznosa od strane INEA. Izvođač je prošli tjedan započeo sa radovima na postavi uređaja i antena, a prema njihovoj procjeni WIFI mreža bi trebala profunkcionirati do kraja mjeseca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook