Prethodni članak
Sljedeći članak

Započela velika akcija cijepljenja, pred ambulantama redovi: 'Strah me bolesti, ali i cijepljenja, no odlučila sam se cijepiti radi uvedenih restrikcija'


Na području Krapinsko – zagorske županije, jutros od 7 sati započela je velika akcija cijepljenja, u 38 ordinacija obiteljske medicine u 28 zagorskih gradova i općina.

Pred Domom zdravlja u Oroslavju stvorio se red, iako zasada još velike gužve nema. Neke od zainteresiranih za cijepljenje upitali smo i kako to da su se sada odlučili cijepiti.

Stariji bračni par rekao nam je kako su došli po treću dozu, dok su dvije mlađe žene rekle kako su to odlučile uglavnom zbog najavljenih restrikcija, odnosno odluka po kojima će se covid putovnice i potvrde tražiti na sve više mjesta. Na naše pitanje zar se ne boje bolesti, jedna nam je rekla kako se boji bolesti, ali se boji i cijepljenja, zbog čega se dosada nije cijepila, no nove su ju mjere natjerale da se ipak cijepi.

Tijekom današnjeg dana, cijepljenje je omogućeno svima zainteresiranima i to bez posebne najave, bez obzira na to hoće li za cijepljenje biti zadužen njihov liječnik obiteljske medicine ili neki drugi liječnik.

Možete se cijepiti 1. dozom, 2. dozom, ali i svi oni koji imaju uvjete za 3. dozu.     

Cijepiti se možete na ovim lokacijama i kod ovih liječnika:      

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook