Prethodni članak
Sljedeći članak

Zamjenik načelnika Gornje Stubice Vladimir Škvorc kandidirat će se za načelnika kao nezavisni kandidat

'Želim biti načelnik koji će raditi u Općini i biti dostupan mještanima Gornje Stubice u rješavanju njihovih problema koji se tiču lokalne samouprave. Poznajem problematiku svakog naselja i zaseoka Općine te radom na terenu i u suradnji s Općinskim vijećem i mjesnim odborima rješavat ćemo komunalne i druge probleme. Primit ću, saslušati i pokušati pomoći svakom mještaninu Gornje Stubice ako je to moguće, kaže Škvorc


Kao što je i najavio, zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc kandidirat će se na predstojećim lokalnim izborima kao nezavisni kandidat za načelnika Općine Gornja Stubica. Njegovu kandidaturu podržavaju općinske organizacije SDP-a i HSU-a u Gornjoj Stubici te će kao nezavisni kandidat biti nositelj njihove Kandidacijske Liste za Općinsko vijeće.
'Želim biti načelnik koji će raditi u Općini i biti dostupan mještanima Gornje Stubice u rješavanju njihovih problema koji se tiču lokalne samouprave. Poznajem problematiku svakog naselja i zaseoka Općine te radom na terenu i u suradnji s Općinskim vijećem i mjesnim odborima rješavat ćemo komunalne i druge probleme. Primit ću, saslušati i pokušati pomoći svakom mještaninu Gornje Stubice ako je to moguće.
Biti ću načelnik koji će Općinsko vijeće potpuno i pravodobno informirati o svojem radu ne samo kroz Izvješće, već na svakoj Sjednici te zajedno s Vijećem donositi Odluke od interesa za Gornju Stubicu i njene stanovnike, kazao je Škvorc.
U narednom periodu održat će se predstavljanje moje kandidature, konkretnog programa, zatim predstavljanje ljudi iz SDP-a i HSU-a koji će biti na Kandidacijskoj Listi za Općinsko vijeće te drugih stranaka koje djeluju na području Općine, a koje podržavaju moju kandidaturu, rekao je Škvorc.
Vladimir Škvorc, Gornjostubičanec, rođen je 02.12.1983.g. Odrastao je i živi u naselju Dubovec u Gornjoj Stubici. Nakon završetka Srednje upravno pravne škole u Zlataru, upisuje i završava Upravni studij u Zagrebu te stječe naziv upravni pravnik, tj. prvostupnik javne uprave. Položio je Državni stručni ispit u Ministarstvu pravosuđa i uprave. Radio je u Općini Bedekovčina, u mandatu 2009. – 2013. općinski je vijećnik u Općinskom vijeću Općine Gornja Stubica, zatim u mandatu 2013. – 2017. zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica te u mandatu 2017. – 2021. isto zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica. Svoju dužnost od 2013.g. obavlja profesionalno.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook