Prethodni članak
Sljedeći članak

Zahvaljujući velikom srcu dobrih ljudi prikupljeno je preko 30.000,00 kuna

U nedjelju je u Poznanovcu održana humanitarna akcija s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje teško oboljelog Hrvoja Draškovića


Airsoft tim A.T. Raven na čelu s voditeljem Mariom Kovačićem organizirao je u nedjelju hvalevrijednu akciju prikupljanja humanitarne pomoći za troškove liječenja teško oboljelog Hrvoja Draškovića kojemu predstoji terapija zloćudnog tumora u Njemačkoj.

Druženje je započelo u nedjelju ujutro prikupljanjem sredstava putem tombole s nagradama za koju se mogao kupiti bon u vrijednosti od 50  kuna. Za nagrade su se svojim donacijama pobrinule trgovine airsoft/vojnom opremom, a akciji su se pridružili i lokalni ugostitelji te obrtnici:

– Preko medija smo saznali za zdravstveno stanje Hrvoja Draškovića i ni sekunde nismo dvojili. I tako je nastala humanitarna akcija za Hrvoja koja se održala u nedjelju u Poznanovcu. Na terenu se okupilo ni manje ni više nego 101 airsoft igrač. Na početku smo imali airsoft tombolu kroz koju smo prikupljali novčana sredstva. Prikupljenim donacijama od strane airsoft timova i od tombole na terenu prikupljeno je 26.800,00 kn te izravnom uplatom na račun još 4.000,00 kn – izvijestili su o uspješno provedenoj humanitarnoj akciji organizatori događanja Mario Kovačić i Tomica Gulija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook